Familievenligt feriehus i Havneby på Rømø

3
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 97B, lejl. 36, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86146
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Det hyggelige dobbelthus på Vestergade 97B i Havneby på Rømø er ideelt til en familieferie. På de 73 velindrettede kvadratmeter er der plads til op til 6 personer. Stueetagen er renoveret i 2023 og har nu et praktisk vinylgulv i stue og køkken. Den elektriske pejs giver hygge og indbyder til afslappende timer i sofaen.

Hygge og afslapning

I den hyggelige, lyse stue kan I slappe af i sofaen, se en dvd eller spille brætspil. En el-pejs sørger for ekstra hygge i stuen. Det moderne køkken har køleskab og en separat 80-liters fryser, keramisk kogeplade, en lille ovn og en lille opvaskemaskine. Her kan I tilberede lækre hjemmelavede måltider, som I kan nyde sammen ved spisebordet. Prøv eventuelt et par af Rømøs egnsretter, som I kan finde ingredienserne til på jeres tur rundt på øen.

Fordelt på de 2 plan er 3 soveværelser, 1 soveværelse med køjesenge i stueetagen, og 2 soveværelser med 4 komfortable sovepladser på 1. sal – 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge. Når I således har fordelt pladserne, kan I se frem til en god nattesøvn i den friske havluft – læg mærke til, at vesterhavsluften gør noget godt for nattesøvnen. På 1. sal er også feriehusets badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine til rådighed, så I kan friske garderoben eller håndklæderne op under jeres ophold her.

Grill og afslapning på terrassen

På bagsiden af dobbelthuset er der en hyggelig terrasse med havemøbler, som indbyder til nyde skumringen her. Her kan I spise morgenmad i den friske havluft om morgenen eller arrangere en grillaften sidst på dagen.

Gratis aktiviteter for børn og voksne

Inkluderet i lejeprisen er benyttelsen af tre dejlige swimmingpools, hvoraf den ene er udendørs og lader jer svømme under åben himmel (sommeråben). Efter en forfriskende dukkert kan I forkæle jer selv i vores saunaer eller holde jer i form i vores fitnesscenter, som ligeledes er gratis for Feriecentrets gæster.

For de små er der et hyggeligt småbørnslegerum og to gode legepladser, hvor de kan lege og have det sjovt. De mere aktive kan udfordre sig selv på en fodboldbane eller hoppe på hoppepuden.

Til elbil-ejere er der to ladestandere med en maksimal ladetid på 3 timer, så I kan være klar til at udforske området.

For ekstra underholdning kan I mod betaling prøve kræfter med tennis, minigolf, spillemaskiner eller en omgang pool og air hockey. Og hvis I har brug for at få vasket tøj, er der også et møntvaskeri til rådighed.

Havneby og omegn indbyder til udflugter

Feriehuset ligger i idylliske Havneby på vadehavsøen Rømø. Herfra er der ca. 2,2 kilometer til Sønderstrand, hvor I kan bade, bygge sandslotte og flyve med drage. Vadehavet, som er på UNESCO’s verdensarvsliste og altid et besøg værd, ligger også kun 1,5 kilometer væk. Tag en kikkert med, hvis du ønsker at spotte fugle eller sæler.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 200
Renoveret / Byggeår:2023 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...