Strandnært sommerhus til 8 personer

4
icon
icon
icon
icon

Lakolk 21, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83183
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Med kun 350 meter til Lakolk Strand byder Lakolk 21 på en skøn vesterhavsferie til 8 personer. Ideelt til familien eller nogle vennepar, som ønsker at holde sommerhusferie sammen ved Vesterhavet. Her har I ubegrænset adgang til Rømøs fine sandstrand og en dukkert i bølgerne. Med spa og sauna kan I også arrangere jeres egen lille wellnessaften.

Hygge og samvær

På de 120 velindrettede kvadratmeter på Lakolk 21 er der lagt vægt på hygge og samvær. I den lyse stue med trælaminatgulv kan I tænde op i brændeovnen og hygge jer sammen i sofagruppen. En snak og en kop kaffe eller et brætspil kan I også få i den lyse krog ved spisebordet. Det velindrettede køkken med klinkegulv indeholder alt, hvad I har brug for, når I vil forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. I kan lave en fælles madlavningsaften eller lade børnene og de unge stå for menuen en dag.

I badeværelset med spabad og sauna kan I arrangere jeres egen lille wellnessaften. Der er også gæstetoilet, vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien. De 4 soveværelser har 8 komfortable sovepladser, 2 værelser med dobbeltsenge 160 x 200 cm, og 2 værelser med hver 2 enkeltsenge 90 x 200 cm, så I kan fordele jer, som det passer jer bedst. Til børnene er der barneseng og højstol.

Terrasse og udeliv

Terrassen ved sommerhuset har både et åbent og et overdækket afsnit, så her kan I rykke rundt efter solen. Tag solbad og slap af i havemøblerne, imens børnene leger i sandkassen og gyngerne. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I nå en tur igennem klitlandskabet ned til stranden og opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Ferie på Rømø

Rømø har meget at byde på til feriefolket. Naturen er kendetegnet ved sit smukke og varierede landskab. Den børnevenlige Lakolk Strand er et populært ferieområde, som kun er et stenkast væk fra jeres feriehus. Her kan I samle skaller, bygge sandslotte med voldgrave omkring og til tider tage en dukkert i bølgerne eller flyve med drage. Cykel- eller vandreture byder på naturoplevelser af en helt speciel kaliber – her kan I spotte sæler, se ”Sort Sol” eller melde jer til en østerssafari. Og endelig er der et rigtig godt udbud af butikker og restauranter på Rømø, så I kan spise ”hjemme eller ude”, som det passer jer bedst.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.203
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...