Dejligt træsommerhus i klitterne nær Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Lakolk 134, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83177
4 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

I et hyggelige sommerhusområde ved Lakolk på Rømø, finder I dette lille hyggelige sommerhus. Feriehuset er perfekt til den lille familie eller en romantisk kærestetur i rolige omgivelser. Vesterhavet finder I 450 meter herfra – hjertelig velkommen på Lakolk 134.

Charmende rammer til ægte sommerhus-hygge

Når I har parkeret bilen nedenfor feriehuset, følger trappen jer frem til indgangen. Indenfor byder de varme trænuancer og rolige farver jer velkommen! Her er en rar atmosfære, hvor det oser af ægte dansk sommerhusferie. Feriehuset på 48m2 har to fine soveværelser, et badeværelse med adgang til den varme sauna samt et dejligt køkkenalrum.

Køkkenalrummet er det perfekte samlingspunkt. Sammen kan I tilberede et dejligt måltid i køkkenet, om spisebordet kan I hygge jer omkring maden eller med gode brætspil, mens sofaen inviterer til afslapning. Her kan I flade ud, læse en god bog eller putte jer med en god film på de køligere efterårsaftner med den knitrende brændeovn i baggrunden. Nyd roen og et afbræk fra hverdagen.

Smuk natur og ikke langt fra Vesterhavet

Udenfor kan I nyde den friske salte Vesterhavsluft og udsigten udover de smukke klitter. Havemøblerne står klar til de varmere dage, så I kan nyde solskinstimerne. Også her kan I holde de skønneste grillaftner; køb lidt ekstra lækre råvarer og tilbered en dejlig middag.

Fra feriehuset er der hverken langt til indkøb eller det brusende Vesterhav, 450 meter herfra. Lakolk badestrand er et besøg værd, uanset årstiden.  Der er mange aktiviteter året rundt på Rømø, hvor der blandt andet arrangeres mange østersture og rideture. Er man historieinteresseret, kan man også komme med ud og høre om bunkerne fra 2. Verdenskrig. En populær attraktion er øens lege og labyrintpark med udfordringer for både voksne og børn med blandt andet en stor labyrint og andre hjernevridere.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:48 / 1.218
Renoveret / Byggeår:2017 / 1965

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...