Moderne feriehus med udespa og -bruser på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lakolk 164, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83170
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På naturskønne Rømø finder I dette moderne feriehus, hvor op til 8 personer kan nyde en god ferie. Sommerhuset på Lakolk 164 indbyder til afslapning og velvære både inde og ude. Udendørs finder I både en udespa og en udebruser, mens der indendørs er en sauna. Fra sommerhuset er der kun 350 meter til stranden, der er et besøg værd året rundt.

Moderne og indbydende indretning

Sommerhuset er lyst og moderne indrettet, og sammen med de store vinduespartier i alrummet giver det en indbydende atmosfære i rummet. Den åbne planløsning giver jer mere tid sammen som familie, da I kan fortsætte snakken og hyggen, selvom nogle står for madlavningen, og andre slapper af på sofaen. Brændeovnen sætter prikken over i’et til den hyggelige feriestemning, og der er desuden en energibesparende varmepumpe i sommerhuset.

Sommerhuset har 2 badeværelser med gulvvarme, og på det ene er der en sauna, som er helt fantastisk efter en gåtur ved vandet. I sommerhusets entré er der vaskemaskine samt tørretumbler, så I har mulighed for lidt tøjvask i løbet af ferien.

De 8 sovepladser fordeler sig på 4 gode værelser, der alle er indrettet med komfortable, sammensatte enkeltsenge, hvor I kan samle fornyet energi til morgendagens aktiviteter.

Terrasse med udespa og udebruser

Fra alrummet har I udgang til den store træterrasse, der er delvist overdækket. Her kan I nyde solen på en varm sommerdag, og til aften kan I tilberede et godt stykke kød på sommerhusets grill. Der findes ingen bedre afslutning på feriedagen, end med en lækker grillmiddag for hele familien.

Et af sommerhusets absolutte highlights finder I på terrassen, da der her både er udespa og udebruser. Udebruseren kan benyttes fra april til november.

Ferie på Rømø

Sommerhuset ligger på ferieøen Rømø, og herfra er der hverken langt til strand, smuk natur, oplevelser eller indkøbsmuligheder. Den nærmeste badestrand er Lakolk Strand, der ligger 350 meter herfra. Stranden er den mest besøgte strand på Rømø. På sit bredeste er stranden 3 kilometer, og det er her muligt at køre med bilen.

Er I til byliv kan det anbefales at besøge Havneby, hvor I både finder butikker og restauranter. Fra Havneby er det desuden muligt at tage færgen til den tyske ø Sild, som for naturelskere bestemt er et besøg værd.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 911
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...