Charmerende sommerhus med vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Småfolksvej 18, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82179
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Småfolksvej 18 i Kongsmark kan op til 6 personer have den dejligste vesterhavsferie, midt på Rømø. Det hyggelige feriehus er renoveret i 2022 og ideelt til familien, som ønsker at holde ferie sammen. Hunden er også velkommen. På den 2.500 m2 store naturgrund er vildmarksbad, sandkasse gynger og trampolin, så der er noget for alle aldersklasser. Der er 850 meter til Vadehavet fra feriehuset.

Hyggelig feriestemning

Feriestemningen melder sig straks, man træder ind ad døren til Småfolksvej 18. De lyse, træbeklædte vægge og gulve giver et dejlig let miljø, og med ild i brændeovnen kan man slappe af i sofaen og mærke fred og ro folde sig ud i rummet.  Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. Det veludstyrede køkken indeholder alt, hvad I har brug for, når I vil forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider, herunder opvaskemaskine, mikrobølgeovn og en 114 liters separat fryser.

De 3 soveværelser er udstyret med komfortable dobbeltsenge, i 2 værelser på 160 x 200 cm, og i det sidste værelse på 140 x 200 cm. Desuden er der barneseng og højstol til de små. Der er vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed i feriehuset, så I kan opfriske garderoben og håndklæder i løbet af ferien.

Træterrasse og naturgrund

På den smukke brede træterrasse, som omgiver feriehuset, kan I tage solbad i havemøblerne eller trække jer tilbage i skyggen, hvis solen bliver for stærk. Her er mange kroge, så man kan altid finde sig en god plet, hvor man kan trække sig tilbage med sin yndlingsroman. Udsigten over den lyngklædte naturgrund er helt unik, og I kan nyde den samtidig med, at I holder øje med børnenes leg i sandkassen, gyngerne og på trampolinen. Det samme kan I fra vildmarksbadet – eller I kan benytte det i aftentimerne og nyde freden under stjernehimlen.

Ferie på Rømø

Kongsmark ligger på østsiden midt på vadehavsøen, som er kendetegnet ved sit smukke og varierede landskab. Det er et populært ferieområde med den børnevenlige Lakolk Strand, som kun er 3,5 km væk. Ved Vadehavet kan I tilmelde jer en østers- eller sælsafari, eller gå skønne vandreture med hunden i snor. På visse årstider kan I opleve ”Sort Sol”, når stæreflokkene samles. I det hele taget er der masser af naturoplevelser, som venter jer på Rømø, især måske de lange og brede hvide sandstrande, hvor der også kan være dragefestival eller KiteBuggy kørsel.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (114 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...