Charmerende sommerhus med stråtag på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Småfolksvej 55, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82175
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Småfolksvej 55 i Kongsmark på Rømø ligger dette sommerhus, hvor op til 8 personer kan nyde en dejlig ferie. Sommerhuset byder blandt andet på sauna og spabad, så der er rig mulighed for afslapning og velvære. I alrummet kan I tænde op i brændeovnen for ekstra god feriestemning.

Spabad, sauna og brændeovn

Sommerhusets 138 m² er fordelt på 2 etager. I stueplan finder I alrummet, et badeværelse med gulvvarme samt 2 af sommerhusets i alt 4 værelser. På 1. salen har I de resterende værelser samt et gæstetoilet. Der er et værelse med en dobbeltseng, 2 værelser med 2 enkeltsenge i hver og et værelse med køjeseng.

På badeværelset finder I både spabad og sauna, hvor I rigtig kan få varmet kroppen igennem og nyde roen. I sommerhuset er der desuden både vaskemaskine og tørretumbler.

Alrummet består af køkken, spiseplads og stue samlet i ét. Her vil I tilbringe mange hyggelige timer med hele familien i løbet af ferien. Brændeovnen i rummet sætter prikken over i’et til feriestemningen, mens I med fordel kan benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur.

Naturgrund med gyngestativ og sandkasse

Fra alrummet har I direkte udgang til terrassen, der er delvist overdækket. På en varm sommerdag kan I her nyde solen i havemøblerne og liggestolene, mens børnene leger på den fine naturgrund. Til de yngste er der både sandkasse og gyngestativ.

En god feriedag kan afsluttes med en hyggelig grillaften på terrassen med gode bøffer fra grillen. Maden kan nydes, mens I planlægger, hvad morgendagen skal bringe.

Udenfor finder I også et skur, som ligger i forlængelse af carporten. Her har I blandt andet mulighed for at stille jeres medbragte cykler ind. 

Ø-ferie ved Vadehavet

Sommerhuset ligger på ferieøen Rømø, og fra sommerhuset er der 1,6 kilometer til Vadehavet. Her er der mulighed for at se sælerne sole sig på sandbankerne. Det kan anbefales at tage en tur på sælsafari.

Til nærmeste badestrand er der 3 kilometer. På Lakolk Strand kan I køre helt ned i sandet med bilen, flyve med drager og bygge sandslotte. Her er mulighederne mange.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:138 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...