Skønt poolhus med rolig placering nær Kongsmark

3.5
icon
icon
icon
icon

Råbjergvej 25, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82154
10 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Rummeligt, stråtækt feriehus med egen swimmingpool og spabad til badesjov. Her er plads til 10 gæster samt én hund, der kan nyde livet på terrasserne, og placeringen i familievenlige omgivelser nær Kongsmark på ferieøen Rømø.

Medbringes eget ladekabel, er her mulighed for at oplade el-bilen direkte ved feriehuset.

Stort sommerhus med swimmingpool og plads til familielivet

Det velholdte sommerhus på Råbjergsvej 25 er helt perfekt til den store familieferie, hvor mange skal samles. Et delevenligt feriehus med masser af plads til hygge, leg og selvfølgelig vandplaskeri i det store poolrum. Det store poolrum er perfekt til timevis af sjov og spa – uanset vejr og årstiden. I swimmingpoolen på 20 m2 kan I spille bold eller dykke – mulighederne er mange! Fra siddepladserne kan forældrene kigge på, eller også kan de slå sig ned i spabadet. Herinde har I også adgang til saunaen, hvor I for alvor kan blive varmet igennem.

Der er masser af plads til familielivet i feriehusets store, åbne køkken/alrum. Et velfungerende køkken, et langt spisebord hvor alle kan samles og et hyggeligt sofahjørne i karnappen, hvor lysindfaldet er så smukt! Spil brætspil, lad børnene tegne omkring spisebordet, mens der laves mad. Efter aftensmaden kan I samles i sofaen til filmhygge og tænde op i brændeovnen på de køligere dage.

I feriehuset finder I fire gode værelser med gulvtæppe. Der er også en hems ovenpå under det skrånende tag. Her kan I få en god nattesøvn og hvile ud inden feriens aktiviteter.

Stor naturgrund og skønne terrasser

Den store naturgrund med terrasse mod sydvest er omgivet af flere træer, som giver delvis beskyttelse mod vind og nysgerrige blikke. På den anden side af huset ligger husets anden, også afskærmede terrasse, så I kan nyde solen mest muligt! Havemøblerne står klar, indtag liggestolene og lad børnene boltre sig på den store plæne. Her kan I spille bold eller kongespil, mens gyngestativet og sandkassen vil glæde de små! Tænd til aften op i grillen og nyd en drink i loungemøblerne på terrassen – dét er ægte ferie.

Ferie på Rømø – Vesterhavet, Vadehavet og klitter

Rømø, som er naboø til Sild, byder på et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Herunder kan blandt andet nævnes cykelture i den smukke natur, gåture på stranden og langs Vadehavet. Øen er også meget populær blandt vandsportsentusiaster; for eksempel til kitesurfing.

Planlægger I en tur til fastlandet, kan I besøge de hyggelige byer Tønder og Ribe og slentre gennem de smukke gader. Hvad med en dagstur til Legoland i Billund eller til Sild med færgen fra havnen i Havneby?

(Lakolk Badestrand 4000 m.)



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:200 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...