Stråtækt feriehus med vadehavskig i Sønderho

3
icon
icon
icon

Sønderho Strandvej 68, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73110
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Leder I efter et sted at holde ferie i naturskønne oplevelser, så er Sønderho Strandvej 68 på Fanø det helt rigtige valg for jer. Her kommer I helt tæt på naturen, stranden og den fantastiske Ø-kultur. Feriehuset gennemgik i 2024 en renovering og har plads til 6 personer og 2 hunde fordelt på 3 soverum, og så er der endda udsigt til vadehavet. 

Lys og rummelig indretning med velvære for krop og sjæl

Med et boligareal på 128m2 fordelt på 2 etager, har I her rigeligt plads til sjov, leg og hygge. Det store samlingspunkt for jer i feriehuset er uden tvivl køkkenalrummet, hvor det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse til stuen og spiseplads. Her er der god plads til mange hyggelige timer sammen, og for lidt ekstra ferieatmosfære, kan I tænde op i brændeovnen og nyde den gode varme og den sagte knitren i baggrunden, alt imens der spilles spil omkring spisebordet.

Feriehuset er desuden udstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine, så I slipper for at bruge unødig tid på de praktiske opgaver.

Når feriedagen går på hæld og I trænger til at samle ny energi til den næste feriedag, kan I med fordel søge mod et af feriehusets 3 soverum hvoraf to er indrettede med dobbeltsenge og det sidste med enkeltsenge.

Det lyse og rummelige badeværelse er indrettet med spa, hvor I kan sætte jer til rette i det varme vand og nyde roen der sænker sig over krop og sind. Et andet højdepunkt er uden tvivl den skønne sauna, der indbyder til afslappende stunder, hvor I får mulighed for at komme helt ned i gear og få løsnet op i de trætte muskler.

Afslapning på terrasse med Vadehavskig eller oplevelser i Sønderho

Med en beliggenhed på Sønderho Strandvej 68, blot 400 meter fra stranden, har I en storslået udsigt over det vidtstrakte hede landskab og vadehavet. På den åbne terrasse kan I sætte jer til rette i de komfortable havemøbler og nyde solens stråler og selskabet, imens aftensmaden steger lystigt på grillen.

Blot 400 meter fra feriehuset venter jer den brede sandstrand der indbyder til lange gåture, sælsafari og fuglekiggeri. Fanø er nemlig stoppested for en masse trækfugle, der hvert år lægger vejen forbi for at spise og yngle. Stranden anbefales ikke til badning, da det som del af Vadehavet er meget lavvandet. Der er dog rig og forfriskende bademuligheder lidt længere nordpå ved Rindby, som I hurtigt når til, da stranden er farbar både i bil og på cykel.

Den fortryllende landsby Sønderho blev i 2017 kåret som “Danmarks Smukkeste Landsby”, og er et skønt sted at holde ferie. Hvert år afholdes der den 3. søndag i juli Sonderhodag, der har været afholdt siden 1928. Den traditionsrige dag byder på gudstjeneste, bruseoptog, dans og bal om aftenen – så her får I en dag fyldt med kultur og traditioner.

Derudover byder Sønderho på flere museer, Restauranter og seværdigheder som alle er et besøg værd.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:128 / 1.130
Renoveret / Byggeår:2024 / 1992

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, klinker i stue, tæppe i soveværelse, åben terrasse, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...