Skønt sommerhus på Fanø med lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Søstjernen 14, Rindby

- Sommerhusnr.: 72113
8 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Leder I efter et solidt feriehus, der emmer af sommerhus-stemning? Så er Søstjernen 14 i Rindby på Fanø et godt valg! Sommerhuset er bygget i ægte sommerhus-stil og udenfor er den fineste lukkede terrasse. Her kan I nyde varmen, hunden bevæge sig frit og holde fantastiske grillaftner.

Klassisk og praktisk sommerhus med plads til afslapning

Et dejligt indrettet feriehus hvor der både er tænkt på hyggen og det praktiske! Her er plads til otte gæster og jeres firbenede ven er naturligvis også velkommen. Fordel jer på de fire soveværelser, der alle er udstyret med gode dobbeltsenge og indbyggede skabe. Her er I sikret en god nattesøvn efter en dejlig dag med nærmeste.

På Søstjernen 14 får I et dejligt feriehus, hvor der er god plads til hele familien. Her er et fantastisk køkkenalrum, hvor I alle kan samles; både i sofaen men også omkring spisebordet til en lækker middag. Det høje loft og de store vinduer skaber en rummelig og rar atmosfære. Sammen kan I holde spilleaftner, mens brændeovnens varme breder sig. Varmepumpen sørger desuden for et behageligt indeklima.

Trænger I virkelig til at få varmen, kan I gøre brug af boblebadet, som I finder på det ene badeværelse. Her kan I sætte jer godt til rette i det varme boblende vand og evt. tage en tur i saunaen efterfølgende? I bryggerset finder I vaskemaskine og tørretumbler, så der er mulighed for at opfriske håndklæderne under jeres ophold.

Lukket terrasse og rolig beliggenhed

I et populært ferieområde ligger Søstjernen 14 for enden af en lille stikvej. Udover en rolig beliggenhed er feriehuset omgivet af en skøn lukket træterrasse, der gør det trygt for forældrene at lade børnene lege og hunden bevæge sig frit omkring. Her venter havemøblerne blot på jer! På de lune sommeraftner kan I tænde op i grillen og efterfølgende slutte aftenen af med et spil kongespil på græsplænen, hvor der er plads til sjov og leg.

Natur, kultur og aktiviteter på Fanø

Øen har meget at byde på! Her er smuk natur, og det er derfor oplagt at tage cyklerne med på ferie. Fanø egner sig rigtig godt til cykeludflugter gennem skov, plantage og langs vandet.

Ved vandet findes også et hav af aktiviteter; drageflyvning, sælsafari, sejlskibet Martha eller måske I skal på guidet knallertur til 2. Verdenskrigs bunkere? Er man mere til kunst og kultur, er det heldigvis mange koncerter og musikfestivaler i løbet af et år, foruden kunstgallerier og et kunstmuseum. På spillestedet Realen er der koncerter og stand up på programmet, og ved siden af Realen ligger i øvrigt Johnny Madsens Galleri. Færgeturen fra Esbjerg til Fanø tager kun 12 minutter. Rigtig god ferie på Fanø.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.800
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...