Charmerende feriehus på Fanø til 4 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Slunden 48, Rindby

- Sommerhusnr.: 72107
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Midt i Rindby på Fanø, venter jer dette skønne feriehus på Slunden 48, der har plads til 4 personer og er den ideelle base for en afslappende og behagelig ferieoplevelse for den lille familie eller vennepar. Her kan I nyde stilheden og det smukke landskab som Fanø har at byde på, og skabe uforglemmelige ferieminder I sent vil glemme. Feriehuset byder på 3 soverum og 2 badeværelser for ekstra komfort.

Stilren og hyggelig indretning med brændeovn

Det i 2023 renoverede feriehus indeholder alt, hvad I har brug for til et afslappende ophold. Fra det øjeblik I træder ind, vil I mærke den hyggelige atmosfære og de detaljer, der er lagt i indretningen af huset. Den hyggelige og rolige indretning inviterer til afslapning og samvær, hvor I om aftenen kan varme jer ved brændeovnen, der spreder en hyggelig stemning i rummet, imens I ser en god film i TV eller tager et slag kort. Køkkenet er veludstyret og har en praktisk opvaskemaskine, der gør oprydningen let og hurtig efter måltiderne.

Feriehusets boligareal på 75m2 giver masser af plads til 4 personer. Her får I tre komfortable soveværelser, hvoraf to er indrettet med dobbeltsenge og det tredje med en enkeltseng. Desuden er der her to badeværelser, som sikrer god plads og komfort til alle – og er perfekt til en ferie for vennepar. Det ene badeværelse er ligeledes udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan friske jeres tøj op under opholdet.

Opvarmning af feriehuset er nem og hurtig, takket være en energisparende varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima, uanset årstiden.

Perfekte beliggenhed for en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet

Feriehuset på Slunden 48 ligger midt i det naturskønne klitlandskab, og der er masser af muligheder for gåture og udforskning af den vilde natur. Hvis I har lyst til at udforske området, kan det anbefales at medbringe eller leje cykler på øen, da Fanø er særlig fremkommelig via de mange anlagte asfalterede cykelstier.

Den skønne åbne og delvist afskærmede terrasse er indrettet med hyggelige havemøbler, hvor I kan slappe af og nyde naturen omkring jer. Herfra kan I nyde de lune sommerdage med fuglefløjt, frisk luft og måske en hyggelig grill-aften med venner og familie, da feriehuset naturligvis også byder på en grill. Lad jer blive opslugt af roen og lad hverdagens stress og jag smelte bort og nyd en pause i denne naturskønne oase.

Beliggenheden af feriehuset er også ideel i forhold til indkøb og oplevelser. Med kun 500 meter til stranden kan I nemt tilbringe afslappende dage ved vandet, solbade og gå lange ture langs kysten hånd i hånd. Der er også et supermarked kun 600 meter væk, så I nemt kan købe ind under jeres ophold.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 701
Renoveret / Byggeår:2023 / 1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...