Lyst og luftigt feriehus til 6 personer i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestertoft 2C, Rindby

- Sommerhusnr.: 72101
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter den perfekte base for jeres næste ferie på skønne Fanø? Så er det lyse feriehus det perfekte valg for jer. Feriehuset er beliggende på Vestertoft 2C i Rindby og tilbyder en moderne og komfortabel feriebolig for op til 6 personer. I feriehuset, der i 2023 blev renoveret, venter jer 3 soverum og et badeværelse og en skøn indretning der emmer af hygge og afslapning.

Lys og luftig indretning med hyggelig atmosfære

I dette fantastiske feriehus vil I føler jer hjemme med det samme i træder ind ad døren. Med sin lyse og stilfulde indretning indbyder det til afslapning og velvære for familien. Feriehusets kerne er det lyse og lette alrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse til spiseplads og stue. Her kan I sætte jer til rette i den bløde sofa og nyde varmen og den sagte knitren fra brændeovnen. I det veludstyrede køkken venter der jer en opvaskemaskine, der sparer jer for besværet med opvasken.

Feriehuset har i alt 6 sovepladser fordelt på 3 hyggelige soveværelser. Her finder I 2 komfortable dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, der sikrer jer gode nætter. Badeværelset er enkelt indrettet med bruseniche og gulvvarme, så I ikke skal frygte kolde fødder om morgenen.

Skøn terrasse og lækkert nærområde

Feriehuset på Vestertoft 2C er beliggende på en 1867m² stor naturgrund, der giver jer masser af plads til aktiviteter. Børnene kan boltre sig i sandkassen, mens I selv slapper af på de komfortable havemøbler. Tilbring afslappende timer på den afskærmede terrasse og nyd roen og naturen omkring jer. På terrassen venter jer ligeledes en gasgrill, så I nemt kan tilberede og nyde lokale delikatesser direkte fra grillen.

Stranden ligger kun en hyggelig gåtur på cirka 1400 meter væk. Her kan I indånde den friske havluft, lege i sandet eller bare nyde solen og samværet. Indkøbsmuligheder er kun cirka 300 meter fra feriehuset, så I hurtigt og nemt kan få fat på alt, hvad I har brug for under jeres ferie. Derudover byder øen på flere spisesteder uanset smag og behag, mange seværdigheder og storslåede naturoplevelser, som bare venter på at blive udforsket af jer.

Velkommen til en storslået ferie på Fanø – vadehavets perle!

Det siger vores gæster om sommerhuset 72101

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Haus Vestertoft 2c sehr wohl gefühlt. Es ist schön eingerichtet und sehr umfangreich, mit allem für den täglichen Bedarf im Haushalt ausgestattet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.867
Renoveret / Byggeår:2023 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...