Charmerende feriehus med lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Nonboevej 16, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71025
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Nonboevej 16 på Fanø venter jer dette charmerende træferiehus, der indbyder til hygge og afslapning. På de 92 m² er der plads til 5 feriegæster, og familiens hund kan også se frem til lange gåture på stranden, da den er velkommen i sommerhuset. Sommerhusets naturgrund er godt afskærmet af træer, og på den lukkede terrasse kan I slappe af i solens lune stråler. Som et ekstra plus er der et ladestik til elbilen ved feriehuset.

2-etagers feriehus med brændeovn

Sommerhusets 92 m² er fordelt på 2 etager, og i løbet af ferien er der derfor rig mulighed for hyggelige stunder sammen med familien, men også til at trække sig tilbage efter en oplevelsesrig feriedag. I stueetagen finder I alrummet, hvor stue, spiseplads og køkken ligger samlet i ét. Sæt jer godt til rette i sofaen og nyd varmen fra brændeovnen, når I har nydt et godt måltid mad. Opvaskemaskinen klarer jeres opvask, så der er god tid til en hyggelig stund, inden sengen kalder.

De 5 sovepladser er fordelt på 3 værelser, hvoraf det ene værelse er indrettet med 1 enkeltseng. De sidste værelser er indrettet med dobbeltsenge på 180 centimeter og 140 centimeter. Det ene værelse med dobbeltseng finder I på førstesalen, mens de andre ligger i stueplan.

Planløsningen er praktisk, og i stueplan har I et badeværelse med gulvvarme, mens der på 1. salen er et gæstetoilet. Som et ekstra plus er der en vaskemaskine i sommerhuset.

Endeligt byder førstesalen også på et fint opholdsrum, hvor I kan samles til et sjovt spil. Herfra har I udgang til en lille altan, hvorfra I kan nyde udsigten til naturen.

Afslapning på den lukkede terrasse

Sommerhuset ligger på en kuperet naturgrund, der er omgivet af træer, så I er beskyttet mod vinden. Eftermiddagskaffen kan nydes på terrassen, der er lukket og delvist overdækket. I kan derfor både nyde sommerdagen i solens stråler og i skyggen.

Når aftenen falder på, kan I tænde op i grillen og slutte af med en hyggelig grillaften. Der findes intet bedre end at afslutte en god feriedag med en saftig bøf og et godt glas vin.

Cykeltur på øen

Sommerhuset ligger på ferieøen Fanø i området Fanø Bad. Herfra har I kun en kort gåtur til øens kilometerlange sandstrand, hvor I kan bygge store sandslotte, flyve med drage eller bade. Her er mulighederne mange. I Fanø Bad finder I også et udvalg af restauranter og lokale butikker. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 1,6 kilometer herfra.

Har I cyklerne med, kan I udforske øen på 2 hjul. Der er et godt netværk af stier, som I kan følge fra Nordby til Sønderho. Det er en fin tur, hvor I undervejs kan gøre stop og nyde den smukke natur.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.796
Renoveret / Byggeår:2000 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...