Femstjernet luksushus med aktivitetsrum, sauna og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon
Vesterballevej 36A, Ho - Søg på husnr. 61902

På en stor, flot naturgrund i den fredelige landsby Ho ligger dette femstjernede feriehus – klar til at give jer en fantastisk ferieoplevelse. Tæt på alle aktiviteterne i Blåvand – men alligevel dejligt fredeligt og tilbagetrukket i grønne og rolige omgivelser i Ho.

Feriehuset indeholder både et stort aktivitetsrum, sauna og et udendørs spabad, og giver derfor masser af udfoldelsesmuligheder for alle.

Nyopført og stilfuldt med sauna og aktivitetsrum

Det nyopførte feriehus på Vesterballevej 36 a er med sine 183 kvm stort og rummeligt, og huset er desuden både funktionelt og moderne indrettet, så det er supernemt både at lave mad eller nyde husets mange afslapningsmuligheder inde og ude. Huset er indrettet med kvalitet og stil for øje, og der er sørget for masser af lys med hvide vægge og store vinduespartier, der inviterer sollyset og den smukke natur indenfor. 

Fritidshuset rummer masser af udfoldelsesmuligheder for hele familien. Det ene af husets to badeværelser rummer en virkelig skøn sauna, hvorfra der er direkte udgang til terrassen med udespa. I det store aktivitetsrum er der både mulighed for at spille PlayStation 4 på det ene af husets to TV´er og for at spille billard. Huset er selvfølgelig udstyret med en hurtig og stabil internetforbindelse. Der er også et legebord til de mindste feriegæster. 

Det rummelige, lyse hus har sovepladser til 10 personer (og hunden). Sovepladserne er fordelt på 5 velindrettede soveværelser med gode senge og indbyggede garderobeskabe. Desuden har huset 2 højstole til små børn. Huset er nemt og behageligt at bruge både, når der skal laves mad i det funktionelle køkken, der er veludstyret med hårde hvidevarer, og når der skal slappes af foran pejsen. Overalt i huset er der installeret gulvvarme.

 

Lækre terrasser med udespa og stor græsplæne

Fra både køkken og stue har I udgang til de to store sydvestvendte terrasser. Her står havemøbler og liggestole klar, så I kan nyde solen og stilheden. På de lune sommeraftener kan der grilles på terrassen, der ligger i praktisk forlængelse af køkkenet. 

Udenfor på den store grund er der masser af legemuligheder. Haven er også udstyret med et gyngestativ og en sandkasse til de mindste feriegæster. 

I dette hus er I garanteret en dejlig og afslappende ferie – alting er nyt og funktionelt. I får et skønt og rummeligt hus med masser af udfoldelsesmuligheder både inde og ude.

 Soverum:5
Bolig-/Grundareal:183 / 2.000
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...