Fint sommerhus nær klitter og Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 19, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40698
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Hjelmevej 19 i Henne Strand ligger dette dejlige sommerhus med sauna og stor terrasse højt på en klitgrund. Herfra er en dejlig udsigt udover klitterne, mens Vesterhavet og indkøbsmuligheder er i gåafstand.

Sauna og knitrende brændeovn i opholdsrummet

Feriehuset på 82 m2 er holdt i klassisk stil med naturlige træpaneler. Her er plads til seks feriegæster samt familiens firbenede ven. Planløsningen byder på tre værelser, et badeværelse med gulvvarme og adgang til lille sauna samt et åbent køkken, der sammen med stuen udgør et hyggeligt opholdsrum med brændeovn.

Det ene værelse er udstyret med to køjesenge, som klart bliver et hit for familiens mindste!

I opholdsrummet er der plads til, at I alle kan udfolde jer! I det fine køkken kan der laves lækre retter eller måske bages muffins til eftermiddagskaffen? Også her kan I alle samles omkring bordet til brætspilsaftner eller en god film i sofaen. På de køligere dage gør den knitrende brændeovn underværker! Perfekt er det især at sidde foran brændeovnen med en god bog og en kop kaffe!

For at skabe et behageligt indeklima, kan I desuden også gøre brug af den energivenlige varmepumpe.

Dejligt uderum med skøn udsigt

Fra stuen er der adgang til den store åbne træterrasse, hvorfra der er udsigt over klitterne. På den sydvendte terrasse, hvor der oftest er godt med læ, venter der havemøbler og grill.

Her kan I samle familien til de hyggeligste grillaftner – dét er ægte ferie! Mens grillen varmer op, kan familiens mindste bygge sandslotte i sandkassen. Nyd den lækre mad sammen med et godt glas vin, inden turen går mod Vesterhavet, der byder på de smukkeste solnedgange.

Ferie på Danmarks vestkyst

Når nu I befinder jer kun 450 meter fra havet, skal I naturligvis vende snuden forbi. Her kan nyde roen med lange gåture, se hvordan himlen males under solnedgangen eller blot blive kølet ned med fødderne i vandkanten. Uanset årstiden er her altid dejligt og roligt at være!

Når I holder ferie I Henne Strand, er der masser af spændende attraktioner indenfor rækkevidde. Der er de helt lokale oplevelser, som I kan nå ved hjælp af cykel, en gåtur eller en lille tur i bilen. Det kunne blandt andet være en familiedyst på minigolfbanen hos Lindvig, smage en god fed softice eller besøge de fine butikker. Ved hjælp af bil kan I hurtigt nå frem til andre gode steder såsom; Tirpitz,  Givskud Zoo, hvor I kan komme helt tæt på de farlige dyr. I kan også besøge LEGOLAND og nyde en hel dag med familien og masser af sjove forlystelser.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 995
Renoveret / Byggeår:2011 / 1959

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, klinker trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, garage, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...