Hold ferie i fred og ro og dog tæt på by og aktiviteter

3
icon
icon
icon

Søndertoften 2, Ho

- Sommerhusnr.: 61328
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Dette fine og gedigne feriehus på Søndertoften 2 i Ho ligger i et dejligt roligt område og tæt på både by og natur. Feriehuset er godt indrettet til 6 personer uden spildplads og jeres hund er også velkommen. Fra Ho er der ikke langt til golfbane, museer i Blåvand eller Oksbøl samt naturområdet Skallingen med en dejlig hvid strand.

Godt indrettet hus til 6 personer med spa

Det røde murstenshus byder velkommen indenfor, og straks er I i husets hjerterum. Det åbne lyse køkken ligger lige til højre og i forlængelse heraf en hyggelig spiseplads med plads til jer alle. I den hyggelige stue lokker de komfortable sofaer til afslapning med en god bog, et sjovt spil eller bare dejligt samvær foran brændeovnen.

De 3 soveværelser ligger i forlængelse af hinanden og har alle gode dobbeltsenge, hvor I kan få en god nats søvn efter dagens strabadser og være klar til næste dags oplevelser. Der er også et gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler og et stort badeværelse med en 2-personers spa til jeres rådighed. Et lille sparetip: brug husets energivenlige varmepumpe til at holde en behagelig temperatur.

Hyggelig terrasse og skøn hyggekrog

Fra feriehusets stue er der udgang til den dejlige delvist overdækkede terrasse med de lyse rattanmøbler, hvor I kan nyde dagens solskinstimer og måske et lækkert måltid fra grillen.  Rundt om hjørnet står et par behagelige lænestole, som indbyder til at smække fødderne op og tage en middagslur.

Tæt på natur og aktiviteter

Når I bor på Søndertoften 2 i Ho, vil I føle jer langt væk fra alting, men tag ikke fejl: Blåvands livlige by med de mange butikker, caféer og restauranter samt Blåvand Zoo, Blåvandshuk Fyr og bunkermuseet Tirpitz er kun få kilometer væk, ligesom aktiviteter som minigolf, fodboldgolf og rigtig golf er i nærheden. På Blåvands langstrakte hvide strand er hunde velkommen og her er alle muligheder for en frisk dukkert eller en lang tur langs vandkanten.

Er I mere til cykel- eller vandreture, er der utallige stier i skoven og naturområdet Skallingen, hvor I kan nyde det særegne område (bemærk sidstnævnte er lukket for hunde). Sidst men ikke mindst er hele Vestkysten og de mange attraktioner inden for køreafstand, så I får nok at bruge tiden på.

 

   



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.700
Byggeår:1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...