Familievenligt feriehus med pool og dejlig have

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 24, Ho

- Sommerhusnr.: 61134
10 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

I ly bag træerne finder I dette skønne poolhus på Vestervænget 24 i Ho, øst for feriebyen Blåvand. Et lyst feriehus med swimmingpool til 10 personer – perfekt til den store familieferie eller ferie med vennerne. Her er der rig mulighed for leg, afslapning i spaen og hyggelige grillaftner på terrassen. Hjertelig velkommen!

Har I en el-bil kan den lades op ved feriehuset – medbring eget kabel.

Samvær, afslapning og leg i poolen

Dette skønne poolhus kan danne rammerne omkring en hyggelig ferie med familie og venner. Med sine 181 m2 og 5 soveværelser, er her plads til 10 gæster samt familiens 2 firbenede venner. Feriehuset er lyst og venligt indrettet og praktisk udstyret med alle hverdagens hjælpere, så I kan nyde tiden sammen!

Hjerterummet er det rummelige opholdsrum, der forbinder stue og køkken. Her kan I tilberede dejlige retter, holde spilleaftner eller se film sammen i sofaen. Tænd op i brændeovnen, mærk varmen brede sig og hvil ud på sofaen efter en dejlig dag med sjov, spas og vandlege.

Et af højdepunkterne på Vestervænget 24 må uden tvivl være poolrummet, der gør jer uafhængige af vejret. Her kan I spille bold og plaske rundt i den 15m2 stor swimmingpool eller slappe af i det varme spabad – skønt er her også en sauna. Feriehuset rummer 2 badeværelser, begge med gulvvarme og det ene med vaskesøjle. Med vaskemaskine og tørretumbler kan I nemt opfriske strandhåndklæderne under opholdet.

Rolig placering – skønne udearealer med plads til leg

De solrige dage kan I nyde udenfor på den store terrasse. Her står både havemøbler, liggestole og grill klar til jer. Grunden er godt afskærmet af de høje træer og råder over en stor græsplæne, hvor børnene og hundene kan tumle rundt. Her kan I spille fodbold, kongespil og til familiens mindste er her også et gyngestativ.

Idylliske Ho og oplevelser i Blåvand

Sommerhuset ligger i naturreservatet Ho er kendetegnet ved masser af skov og klitområder, og området er bygget op med gode vandre- og cykelstier, så I kan nyde naturen og den friske luft på gåben eller den tohjulede. Selvom Ho er et roligt ferieområde, er her mange aktiviteter, bl.a. en god fiskesø, hesteudlejning, en golfbane, bowling i Ho Ferie og Aktivitetscenter plus en spændende fodboldgolfbane.

Cirka 6 km har I til den populære ferieby, Blåvand. En dejlig by med masser af spændende butikker, indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Området byder også på et glaspusteri, bolchekogeri, keramikværksted, ravsliberi samt flere museer. Der er også forskellige attraktioner i nærheden, som er et besøg værd. For eksempel Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum. Begge er absolut værd at se!



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:181 / 2.394
Renoveret / Byggeår:2021 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...