Indbydende sommerhus til 5 personer i Ho

3.5
icon
icon
icon
icon

Toldervej 18, Ho

- Sommerhusnr.: 61126
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
8000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På en 2500 m² stor naturgrund omringet af høje og læskabende træer finder I dette sommerhus til 5 personer. Sommerhuset ligger på Toldervej 18 i Ho og er renoveret i 2022. Blandt andet byder sommerhuset på brændeovn og sauna, og her kan I rigtig slappe af og nyde en dejlig ferie i fred og ro.

Lyst og moderne indrettet sommerhus

Sommerhuset er lyst og moderne indrettet, og her vil I hurtigt føle jer godt tilpasse i den indbydende atmosfære. Hjerterummet i feriehuset er det hyggelige alrum, hvor hele familien kan samles til gode og mindeværdige feriestunder. Selv når der skal laves mad, går kokken i familien ikke glip af familiehyggen, da køkken, spiseplads og stue ligger samlet i ét.

For en ekstra hyggelig feriestemning kan I tænde op i brændeovnen, og som et ekstra plus er der en energibesparende varmepumpe i sommerhuset. Til en hyggelig filmaften er der både danske tv-kanaler og et Chromecast til jeres rådighed.

På badeværelset er der gulvvarme, så I ikke fryser om tæerne om morgenen. Desuden er der her en vaskemaskine. Fra badeværelset er der indgang til sommerhusets sauna, der indbyder til afslapning i varmen efter en oplevelsesrig feriedag.

Sommerhuset har 3 gode værelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng. Det andet værelse er indrettet med 2 enkeltsenge, mens I på det sidste værelse finder en enkelt enkeltseng til den gode nats søvn.

Skønne terrasser og trampolin

Sommerhuset har 2 skønne terrasser, hvoraf den sydvendte er delvist overdækket. Her står havemøbler, liggestole og grill klar til jer, så I kan nyde solen på en lun sommerdag. Til aften skal I naturligvis tænde for gasgrillen og stege saftige bøffer til en lækker grillmiddag.

På sommerhusets naturgrund er der en trampolin, som børnene helt sikkert kommer til at få stor glæde af i løbet af ferien. Til bilen er der en carport.

Ferie i Ho nær Blåvand

Sommerhuset ligger i Ho, hvor I har rig mulighed for at opleve naturen på tæt vis. Der er kilometerlange vandre- og cykelstier, der snor sig gennem det smukke landskab. I kan altså tage på opdagelse i det grønne både til fods eller på jeres medbragte cykler.

I Ho er der et udvalg af aktiviteter for hele familien. I feriecenteret er der blandt andet mulighed for bowling, og desuden er der også en stor 18-hullers golfbane i byen.

Ikke langt herfra ligger feriebyen Blåvand, hvor der er flere forskellige supermarkeder, hvor I kan klare feriens indkøb. Desuden er der her lokale butikker, gode spisesteder og ishuse med lækker softice.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...