Rødt klassisk feriehus med stor træterrasse

2.5
icon
icon
icon

Nørballevej 35, Ho

- Sommerhusnr.: 61123
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Nørballevej 35 i Ho ligger denne feriemulighed for op til 5 personer, der ønsker fred og ro ved den jyske vestkyst. Feriehusets 96 m2 fordeler sig på et stort køkken/alrum og stor stue – der er udgang til den store delvist overdækkede træterrasse fra begge rum.

Ferie for den lille familie og deres 2 hunde

Det store køkken er udstyret med skuffer, opvaskemaskine, køleskab, ovn i løftehøjde og masser af bordplads, så flere kan hjælpes ad med madlavningen. Bemærk, at der er trin fra arbejdsområde i køkken til spisebordet og ligeledes til stuen.

Feriehuset byder på 2 soveværelser – det ene med dobbeltseng og det andet med 3 mindre køjer. Badeværelset er lyst og moderne indrettet og har god skabsplads.

Masser af plads til udeliv

Den store grund – 2292 m2 – er omkranset af træer og I kan derfor nyde udelivet helt ugeneret på feriehusets store terrasse og den store grund. Arealet er udlagt med både plænegrund og naturgrund, og giver masser af muligheder for spil og leg med hundene.

Den store overdækkede terrasse vil helt sikkert give gode ferieminder: en god kop morgenkaffe til naturens lyde, en tiltrængt middagslur på liggestolene, et lækkert måltid fra grillen eller et godt glas vin til solnedgangen.

Ho – masser af natur med aktiviteter tæt på

Ferieområdet Ho byder på masser af natur via de mange cykel- og vandrestier i både kliltter, skov og hedelandskab. Det store naturområde Skallingen med den flotte hvide strand er også et besøg værd – dog uden hunde. Andre aktiviteter som golf i flere afskygninger, museumsbesøg i Tirpitz eller FLUGT og shopping i Blåvand eller Esbjerg er alt sammen inden for kort køreafstand.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 2.292
Renoveret / Byggeår:2008 / 1978

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...