Velholdt hus med pool, sauna og spa kalder på aktive gæster

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndertoften 1, Ho

- Sommerhusnr.: 61099
10 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Dette feriehus på Søndertoften 1 i Ho kalder på den store familie på op til 10 personer eller flere vennepar og deres 2 hunde. Her er aktivitetsmuligheder for alle pengene, både i og udenfor huset og tæt på, da både Ho Golfbane og Blåvand Fodboldgolf ligger lige i baghaven. Det store naturområde Skallingen og skovplantage med løbe-, vandre og cykelstier ligger også lige uden hoveddøren.

Aktiviteter for alle tæt på

Feriehuset på 194 m2 giver god plads til alle og mulighed flere aktiviteter både inde og ude. I det store flotte landkøkken kan der trylles med madvarer og det lange spisebord kan fint bruges til flere spil og puslerier. De bløde sofaer indbyder til lidt fjernsynshygge og i den lyse udestue kan I slappe af eller heppe på dem, der dyster i fodboldspillet.

De 5 soveværelse har komfortable senge, hvor I kan hvile ud efter dagens aktiviteter og vågne klar til næste dags oplevelser. Her venter jo også feriehuset 18 m2 pool, en sauna og en 2-personers spa, det er altid populært hos både store og små.

Bemærk, at feriehuset har flere varmekilder: både en pille-brændeovn og en energibesparende varmepumpe. I bryggerset står både vaskemaskine og tørretumbler står til jeres rådighed ligesom opvaskemaskine er klar til at hjælpe med opvasken. 

Stort udeareal med plads til udfoldelse

Søndertoften 1 er en 4800 m2 grund med både naturgrund og græsplæne, og I bliver forkælet med både fodbold- og petanquebane, et stort legestativ med gynger, legetårn og rutschebane, sandkasse og trampolin. Når alle er blevet trætte og sultne, kan I bage snobrød på bålpladsen. Desuden er der en dejlig lukket terrasse, hvor hundene kan færdes frit og I kan nyde et godt måltid fra grillen.

Skulle I overhovedet have lyst til at forlade adressen, er der også mange muligheder for udflugter og oplevelser tæt på. Som tidligere beskrevet er der både golfbane og fodboldgolf i nærheden, men også Blåvand by med de mange butikker og caféer/restauranter, Blåvandshuk Fyr med den flotte udsigt, Blåvand Zoo med over 400 dyr, det prisbelønnede bunkermuseum Tirpitz og hele den jyske vestkyst er inden for køreafstand.  



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:194 / 4.800
Renoveret / Byggeår:2013 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...