8-personers aktivitetshus med beachvolleybane i Ho

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Almosetoften 7, Ho

- Sommerhusnr.: 61098
8 pers.
Antal personer
3400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Er du på udkig efter et moderne feriehus, hvor hele familien med garanti kan holde en uforglemmelig ferie? Så kig nærmere på dette feriehus på Almosetoften 7 i Ho. Her kan 8 personer se frem til mange gode og hyggelige stunder i skønne omgivelser. Sommerhuset er bygget i 2024, og på de 165 m2 er der både plads til sjov og leg samt afslapning. Udendørs er der god plads til aktivitet blandt andet på beachvolleybanen, og til aften kan I nyde stjernehimlen fra udespaen.

Sommerhushygge i moderne omgivelser

En moderne indretning i høj kvalitet med fokus på detaljen venter jer, når I træder ind i sommerhuset. Den lyse og moderne indretning skaber en god atmosfære, og her vil I hurtigt føle jer godt tilpasse.

Køkkenet er veludstyret, og efter madlavningen skal I ikke tænke på opvasken. Den klarer opvaskemaskinen, så I har mere tid til familiehygge. Ved spisebordet kan I samles til lækre måltider og måske også et puslespil eller et sjovt brætspil? På ferien er der god tid til begge dele.

I sommerhuset er der billard, så I kan afholde en spændende turnering og finde familiens billardmester.

Efter en aktiv og oplevelsesrig feriedag kan I sætte jer godt til rette i de komfortable møbler i stuen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Den spreder ikke blot varme, men også en ekstra hyggelig feriestemning.

Sommerhusets 8 sovepladser fordeler sig på 4 rummelige værelser, der alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge til en god nats søvn. Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme i sommerhuset, og som et ekstra plus er der også en sauna til afslapning og velvære.

Udendørs familiehygge med udespa og beachvolleybane

På de solrige sommerdage indbyder den delvist overdækkede terrasse til mange gode og hyggelige stunder. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, mens børnene leger på naturgrunden. Til de yngste er der både sandkasse, gyngestativ og trampolin.

Er I klar på aktivitet, har sommerhuset sin egen beachvolleybane, hvor både store og små kan få tiden til at gå med det sjove boldspil.

Efter en aktiv eftermiddag kan I hoppe en tur i udespaen, hvor afslapning og velvære er i højsædet. Dagen afsluttes naturligvis med en god middag på terrassen – med saftige bøffer tilberedt på sommerhusets gasgrill.

Naturskønne Ho

Naturskønne Ho ligger i Sydvestjylland, og mange turister besøger byen grundet naturen i området. Cykel- og vandrestier snor sig gennem det smukke landskab, så her kan I både tage på oplevelse til fods og på cykel.

Ferieområdet ligger lige ud til Ho Bugt, der udgør den nordlige ende af Vadehavet, og til Vesterhavet har I 3,4 kilometer. Nærmeste indkøb ligger i Blåvand og 6 kilometer herfra. Udover indkøbsmuligheder byder Blåvand også på et godt byliv med masser af butikker og restauranter.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 2.776
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...