Feriehus til 10 personer med udendørs spabad

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hedevej 18, Ho

- Sommerhusnr.: 61096
10 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Dette lyse og smukke feriehus på Hedevej 18 er bygget i 2024 og omgivet af gamle træer. Her kan en stor familie eller venner nyde en skøn Vesterhavsferie. Hunden er også velkommen. Glæd jer til en tid sammen med fred og ro, natur og et skønt udendørs spabad, som helt sikkert vil medvirke til en rigtig afslappende ferie. Stue, køkken og spiseplads er indrettet i åbent plan, og der mangler ikke moderne faciliteter her. I får 2 badeværelser, vaskemaskine, tørretumbler, en energibesparende varmepumpe og en ladestander til el-bil til rådighed.

Afslapning, samvær og aktiviteter

Man føler sig hjemme, straks man træder ind ad døren til feriehuset på Hedevej 18. Den lyse, moderne indretning er gennemført og tænder straks for feriestemningen. Slap af i sofaen, spil et brætspil ved spisebordet eller hyg dig med en god bog. Til en rask konkurrence og aktivitet er der poolbord og bordtennis. I den store, lyse stue kan alle tilbringe aftenen sammen. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre retter – opvasken tager maskinen sig af. Den energibesparende varmepumpe sikrer behagelige temperaturer i feriehuset, mens to rummelige badeværelser med gulvvarme gør tandbørstningen til en fornøjelse. En lang og begivenhedsrig dag afsluttes på bedste vis i husets sauna og/eller udendørs spabad.

De fire soveværelser er alle indrettet med store og komfortable dobbeltsenge, hvor I kan slappe af efter at have været ude i den friske luft hele dagen. En hems med 2 senge vil tiltrække teenagerne iblandt jer. Der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I kan friske garderoben eller håndklæderne op i løbet af ferien. Til el-bilen er der en ladestander.

Afslapning og wellness på terrassen

Den smukke terrasse har både et afskærmet og et overdækket område, så I kan flytte rundt efter vejret. Tag solbad på de komfortable liggestole eller slap af i havemøblerne. Efter en tur på stranden eller gennem de smukke naturområder i Ho kan I hurtigt skylle sandet af under udendørs-bruseren og blive varme igen i boblebadet. Prøv at udfordre børnene til en omgang vikingespil udenfor. Om aftenen kan I tænde op i gasgrillen og nyde et lækkert grillmåltid sammen. Efter et dejligt måltid er der ikke noget bedre end at gå en tur til stranden og se solen gå ned i Vesterhavet – det er altid en imponerende oplevelse.

Ferie i Ho, nær Blåvand

I Ho kan du opleve naturen på tæt hold. Kilometervis af vandre- og cykelstier bugter sig gennem det smukke landskab. Du kan udforske naturen til fods eller på cykel. Tag kikkert med, hvis du ønsker at spotte vildt eller fugle. Ho byder på en række aktiviteter for hele familien. Feriecentret tilbyder bl.a. bowling, og der er også en stor 18-hullers golfbane i landsbyen.

Sommerhuset ligger knap 3,5 kilometer fra Vesterhavet. Dage på stranden er et must på enhver ferie ved Vesterhavet. Uanset, om det er sommer eller vinter – de endeløse strande ved Vesterhavet har deres egen charme på alle tider af året. Selvom feriehuset er omgivet af natur, er der kun otte kilometer til Blåvands centrum. Feriebyen byder på et bredt udvalg af lokale butikker og gode restauranter.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:173 / 2.614
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...