Dejligt feriehus på stor naturgrund i Ho

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrrevænget 49, Ho

- Sommerhusnr.: 61088
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Ønsker I at holde ferie i et dejligt og lyst feriehus fra 2016 i en skøn natur, skulle I tage til Fyrrevænget 49 i Ho, hvor et velindrettet hus med plads til 6 personer og 1 hund står klar. De 85 m2 er veldisponeret med 3 soveværelser, 2 badeværelser og et stort sammenhængende køkken/alrum. Her er lagt op til hyggeligt samvær med den vestjyske natur lige uden for døren. Indkørslen har plads til flere biler og har også en ladestander (husk kabel/adapter).

Store vinduespartier inviterer naturen indenfor

Straks I træder ind i den lille gang med plads til sko og overtøj, møder I den varme atmosfære og ro i feriehuset. Det moderne køkken er udstyret med opvaskemaskine, mikroovn og induktionskogeplade og god skabsplads. Det direkte udsyn til spisebordet lader kokken være en del af samtalen og dem, der slapper af i sofaerne ved brændeovnen, kan også deltage, for det store åbne rum giver mulighed for at være sammen – også hver for sig.

De store vinduespartier og skydedøre gør rummet let og lyst og inviterer naturen ind, og måske er I heldige at se nogle af skoven dyr kigge forbi. Hemsen er som regel et populært hyggested for børnene og teenagerne. Et godt tip: Brug feriehusets energibesparende varmepumpe.

Velindrettede soveværelser og 2 badeværelser

De 3 soveværelser er alle udstyret med dobbeltsenge, rullegardiner for alle vinduer og døre og har i øvrigt direkte adgang til naturgrunden. Fra det ene soveværelse er der adgang til et stort badeværelse, men de 2 andre soverum har heller ikke langt til toilettet, da det andet badeværelse ligger midt mellem disse. Begge badeværelser har gulvvarme og det ene rummer også en vaskesøjle.

Stor træterrasse med grill plads til udeliv

Skulle I liste jer ud om morgenen fra soveværelsets terrassedør for at høre naturen vågne, er der ikke langt til terrassens møbler eller solvogne. Der er nemlig plads til, at de kan stå parat til en kop morgenkaffe. Grillen står naturligvis til rådighed for et godt måltid hele dagen og skulle vind og vejr ikke være til ophold i det fri, kan I trække ind under den overdækkede terrasse. 

Den 2323 m2 store grund med gynger og sandkasse indbyder alle – både 2- og 4-benede – til at brænde energi af med leg og spil.

Flere muligheder for aktiviteter

Skulle der være mere energi tilbage, kan I tage til stranden ved Vesterhavet eller vandre en tur i det naturskønne område. Har nogen lyst til lidt shopping eller en tur på restaurant, ligger Blåvand ikke langt væk, ligesom mange andre gode oplevelser er inden for rækkevidde, som eksempelvis bunkermuseet Tirpitz eller Blåvandshuk Fyr.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 2.741
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...