Hyggeligt og lyst sommerhus til 5 personer i Ho

3
icon
icon
icon

Toftevej 15, Ho

- Sommerhusnr.: 61024
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et sommerhus til den næste ferie med din familie? Så tag et kig på dette hyggelige og lyse feriehus på Toftevej 15 i Ho. I sommerhuset kan op til 5 personer holde en skøn ferie, og så er jeres hund også velkommen til at komme med på ferie her!

Hyggelige feriestunder med familien i alrummet

Hjertet i feriehuset på Toftevej 15 i Ho er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. I alrummet er der lagt op til mange hyggelige feriestunder for hele familien, og her sørger brændeovnen for, at feriestemningen er helt i top.

Foruden brændeovnen har I også en energivenlig varmepumpe i feriehuset, som sørger for et godt indeklima med behagelige temperaturer i løbet af jeres ferie. Desuden har I også gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine og vaskemaskine, der hjælper jer med feriens praktiske husarbejde.

På sommerhusets 76 kvadratmeter har I desuden 3 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn efter en dejlig feriedag. Når I står op næste morgen, slipper I for at fryse jeres tæer, da der er gulvvarme på feriehusets badeværelse.

Stort udeområde med gyngestativ og flere terrasser

Sommerhuset på Toftevej 15 i Ho ligger på en grund, der er mere end 2.300 kvadratmeter stor, og her venter jer et stort udeområde, hvor både store og små kan nyde de solrige og varme feriedage. I haven har børnene masser af plads at boltre sig på, og her står også et gyngestativ klar til dem.

De voksne kan slappe af på en af sommerhusets terrasser, mens børnene leger i haven. På terrasserne har I både havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan sætte jer godt til rette i solen med lyden af fuglefløjt og børnenes leg i baggrunden.

Som aftenen nærmer sig, og I skal i gang med at lave aftensmad, kan I tænde op i sommerhusets grill og lave en lækker middag med saftige bøffer, som I kan nyde på terrassen.

Ferieoplevelser for hele familien i Blåvand

Ho ligger ikke langt fra den hyggelige ferieby Blåvand, hvor der er mange ferieoplevelser for hele familien. I Blåvand kan I blandt andet besøge Blåvandshuk Fyr, der er det vestligste punkt i Danmark, eller tage en tur i Blåvand Zoo.

I løbet af jeres ferie i Ho skal I selvfølgelig også en tur til Vesterhavet, der ligger 3 kilometer fra feriehuset på Toftevej 15. Ved Vesterhavet kan I nyde lange gåture langs stranden eller snuppe jer en forfriskende dukkert i havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61024

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super gelegen! Auch von innen recht typisch eingerichtet und es lässt sich besonders auf der Terrasse erholsam Urlaub machen.
Weiter ist das Haus jedoch augenscheinlich saniert worden und im Haus sind einige Gegenstände doppelt und dreifach (Teller, Gläser, Mikrowellen, Küchenbestecke usw)

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war
Sehr gemütlich eingerichtet. Eine sehr schöne Terasse. Wir würden das Haus jederzeit wieder mieten

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches komplett eingerichtet Ferienhaus. Alles vorhanden für einen erholsamen Aufenthalt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.392
Renoveret / Byggeår:2014 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...