Feriehus i Blåvand med gode terrasser og ladestik til elbil

3.5
icon
icon
icon
icon

Gl Hovej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60600
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
3 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Oplev en uforglemmelig ferie i dette skønne feriehus i Blåvand. Beliggende på Gl Hovej 9, byder dette feriehus på plads til op til 6 personer, hvilket gør det perfekt for både familier og venner, der ønsker at dele en afslappende ferie sammen. Med en beliggenhed kun 1300 meter fra Vesterhavet og 1500 meter fra indkøbsmuligheder, er dette feriehus godt placeret til at imødekomme jeres behov for både naturoplevelser og praktiske fornødenheder.

Rummeligt feriehus med brændeovn og spabad

Den rummelige stue er hjertet af feriehuset og indbyder til hyggelige stunder ved brændeovnen, hvor du kan samles med dine kære og skabe dejlige ferieminder. Fra stuen er der opgang til hemsen, hvor børnene helt sikkert vil elske at opholde sig. Varmepumpen sørger for et behageligt indeklima hele året rundt, og det moderne køkken er veludstyret; blandt andet med opvaskemaskine der sikrer, at I kan fokusere på mere afslapning og tid med familien. 

På sommerhusets badeværelse med gulvvarme finder I et spabad, så hvis I trænger til lidt ekstra afslapning, er det her I skal søge mod. Som et ekstra plus har sommerhuset også et fint gæstetoilet, så køen om morgenen ikke bliver for lang. Også her er der gulvvarme. Der er både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, så I kan pakke let og vaske undervejs.

Med 3 hyggelige soveværelser vil hele familien kunne nyde en god nats søvn efter en dag fuld af eventyr. 

Skønt udeareal med plads til leg

Udendørs åbner feriehuset op til ikke blot én, men 2 terrasser – en afskærmet og en lukket terrasse – hvor I kan finde fred og ro til at nyde en kop kaffe eller et glas vin i den friske luft. Grillen og havemøblerne giver mulighed for at nyde lækre måltider under åben himmel og afholde hyggelige grillaftener med hele familien.

Børnene vil elske at udforske plænegrunden, der både har en gynge og en sandkasse, hvilket giver dem frihed til at lege og udfolde deres fantasi, mens forældrene kan holde øje fra terrassen.

Bilen kan parkereres i carporten, og feriehuset tilbyder også et ladestik til el-bil, hvilket betyder, at I kan oplade bilen her, mens I nyder feriedagen.

Oplevelser og aktiviteter i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, har I let adgang til en verden af oplevelser. Blåvand Strand, en af Danmarks mest populære strande, ligger 1300 meter herfra og indbyder til lange gåture i sandet eller drageflyvning. Blåvandshuk Fyr byder på en enestående udsigt over området og er et must-see for dem, der ønsker at nyde panoramaudsigten fra toppen. Blåvand Zoo er ideel for børnefamilier og giver jer muligheden for at komme helt tæt på dyrene. For historieentusiaster er Tirpitz-museet et fascinerende sted, der afslører historien bag områdets spændende fortid under 2. Verdenskrig.

Med et væld af butikker, restauranter og aktiviteter, herunder minigolf og kunstgallerier, har Blåvand noget for enhver smag og vil helt sikkert gøre jeres ophold både mindeværdigt og sjovt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.570
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...