Hyggelig strandnær ferielejlighed til 4 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 26, 27 st, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60586
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til den charmerende ferielejlighed på Fyrvej 26 i Blåvand. Ferielejligheden er renoveret i 2021, og tilbyder en perfekt kombination af moderne bekvemmeligheder og hyggelig atmosfære. Hunden er også velkommen. Sammen kan I nyde nærheden til Vesterhavet og Blåvands livlige handelsliv og hyggelige butikker og restauranter.

Hyggeligt opholdsrum

Straks, I træder ind i lejligheden på Fyrvej 26, mødes I af en lys og indbydende atmosfære. I stuen kan I slappe af foran den knitrende ild i brændeovnen efter en dag fyldt med oplevelser. Med en komfortabel sofa og lænestole og en hyggelig atmosfære er dette et ideelt sted at tilbringe kvalitetstid med familien eller vennerne. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i ferielejligheden.

Forbered lækre måltider i det moderne køkken, der er udstyret med alt, hvad du behøver for at lave mad til familien eller vennerne. Nyd måltiderne indendørs ved spisebordet eller udendørs på den åbne terrasse, hvor I kan grille og nyde den friske luft.

Med 3 komfortable soveværelser tilbyder ferielejligheden plads til op til 4 personer. Find ro og hvile i den rummelige dobbeltseng eller de to enkeltsenge, der sikrer en god nattesøvn, så I er klar til nye oplevelser næste dag. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke behøver at frygte det kolde gys.

Perfekt beliggenhed nær Vesterhavet og indkøb

Beliggende blot 400 meter fra stranden og 400 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder, giver denne ferielejlighed jer den perfekte base for at udforske Blåvand og alt, hvad det har at byde på. Nyd sol, sand og bølger eller tag på shoppingtur og udforsk lokale butikker og restauranter.

Uanset om I er til afslapning på stranden, udforskning af naturen eller kulturelle oplevelser, så har Blåvand noget for enhver smag. Med sit charmerende miljø og sin imponerende skønhed er Blåvand det ideelle rejsemål for en dejlig vesterhavsferie. Tag på udflugt ud i det vestjyske landskab, og oplev kronhjorten i sit naturlige habitat.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 50
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...