Hyggeligt og romantisk feriehus til 6 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Bakkedraget 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60583
6 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Bakkedraget 24 møder stil og romantik det danske sommerhus. Her giver den stilfulde indretning hjemlig stemning, som en hyggelig ramme for jeres dejlige ferie i Blåvand. Her kan op til 6 personer og deres hund tage udgangspunkt for at udforske den skønne vestkyst.

Hyggelig stue med bio-pejs og store vinduer

Så snart I træder ind i dette smukke feriehus, kan ferien begynde. Sommerhusets midtpunkt er den åbne stue, som indbyder til afslapning med sit lyse gulv og hvidmalede vægge. Køkkenet er åbent og forbundet med spisepladsen og stuen, så I kan tilbringe mange hyggelige timer sammen. De store vinduer lukker masser af lys ind, og varmen fra pejsen giver ekstra hygge.

Der er 3 soveværelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge og her hvor kan I lade op til næste dags oplevelser.  På badeværelset står vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, så I har mulighed for at friske håndklæderne op under ferien eller køre hjem med rent tøj.

Smukt udendørsområde med flere terrasser

Fra stuen træder I direkte ud på terrassen. Om morgenen kan I gå ud på den store træterrasse med en frisk kop kaffe og nyde den friske morgenluft og de første solstråler. Udendørsområdet imponerer med sit smukke design, der er flere gårdhaveområder, som er afskærmet.

Der er også et overdækket område foran indgangen, hvor I kan finde skygge eller ly i en let sommerregn. Der er mange muligheder for at nyde en afslappende ferie omgivet af natur, mens børnene kan gynge eller lege i sandkassen.

Ferie i livlige Blåvand

Blåvand er med god grund en populær feriedestination på den danske vestkyst. Den brede, lyse og kilometerlange sandstrand er indbydende på alle tider af året, hvor I kan forfriske jer i det kølige vand, bygge sandslotte med børnene eller gå en lang tur med hunden.

Der er også mange caféer og restauranter i Blåvands centrum, hvor I kan tilbringe en hyggestund med hinanden, måske er efter en god shopping tur i nogle af de mange spændende butikker.

Tag en tur til Blåvand Zoo eller Tirpitz-museet eller besøg den lange gågade i Esbjerg.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 5.790
Renoveret / Byggeår:2024 / 1972

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...