8-personers aktivitetshus med billard og bordtennis

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjerg Strandvej 7F, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60577
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til det skønne aktivitetshus på Hvidbjerg Strandvej 7F i Blåvand. Sommerhuset er rummeligt og det ideelle valg til jer, der søger en komfortabel og underholdende ferieoplevelse i gode omgivelser. Med plads til op til 8 personer og beliggende 1 kilometer fra havet er dette feriehus perfekt til en afslappende ferie ved Vesterhavet. Sommerhuset byder blandt andet på et fint aktivitetsrum, hvor I kan få mange ferietimer til at gå med billard og bordtennis.

Underholdning og afslapning for hele familien

Feriehuset byder på masser af underholdningsmuligheder for både børn og voksne. I saunaen og spabadet kan I slappe af og lade tankerne vandre, mens I i det rummelige aktivitetsrum kan udfordre hinanden til en omgang billard eller bordtennis. Når vejret tillader det, kan I nyde den danske sommersol på den lukkede terrasse med en god bog eller en kop kaffe. Når solen står på sit højeste, har I mulighed for at sætte jer i skyggen, da terrassen er delvist overdækket.

Sommerhuset ligger på en fin plænegrund, hvor der til de ynsgte er gyngestativ. De har altså god plads til leg, mens I tilbereder aftenens måltid på grillen.

Gode værelser, hems og 2 badeværelser

I feriehuset finder I 3 hyggelige soveværelser samt 2 sovepladser på hemsen ved aktivitetsrummet, som giver jer mulighed for en god nattesøvn. De 2 badeværelser sikrer, at der ikke opstår for lang kø til tandbørstningen om morgenen.

Derudover er der et veludstyret køkken med opvaskemaskine, og der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I kan fokusere på at nyde ferien uden for mange praktiske gøremål. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, hvor I til aften kan slappe af med et sjovt brætspil, inden sengen kalder.

Nyd den skønne natur i Blåvand

Med en beliggenhed kun 1 kilometer fra havet er feriehuset det perfekte udgangspunkt for at udforske den smukke strand og det brusende Vesterhav. Dyp fødderne i vandkanten, byg sandslotte eller tag på en frisk gåtur langs stranden – Vesterhavet er et besøg værd året rundt. Når I trænger til forsyninger, ligger den nærmeste indkøbsmulighed kun 400 meter fra sommerhuset, så I nemt kan handle alt, I har brug for til jeres ferie.

I centrum af Blåvand finder I hyggelige caféer, restauranter og butikker, hvor I kan nyde et godt måltid eller shoppe souvenirs og lokale delikatesser.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 700
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...