Poolhus i Blåvand til 8 personer og 2 hunde

3
icon
icon
icon

Peter Malersvej 5B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60561
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Standvandspa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Sommerhuset på Peter Malersvej 5B i Blåvand indbyder til både sjov og leg samt afslapning og velvære. Her er der både swimmingpool, spabad og sauna. I sommerhuset er der plads til 8 personer og 2 hunde, der kan nyde en dejlig ferie i gode omgivelser. Sommerhuset ligger i gåafstand fra Vesterhavet, der året rundt er et besøg værd.

Feriehus med pool, spabad og infrarød sauna

Et af sommerhusets absolutte highlights er poolrummet, der består af en 15 m² stor swimmingpool, spabad og en infrarød sauna. Her er der altså rig mulighed for sjov, leg og afslapning for både store og små. Når håndklæderne trænger til at blive frisket op efter en svømmetur, står vaskemaskine og tørretumbler klar til jer.

I sommerhuset er der et badeværelse med gulvvarme samt et gæstetoilet, så køen ikke bliver for lang om morgenen, når der skal børstes tænder.

De 8 sovepladser er fordelt på 4 gode værelser, hvoraf der er 2 med dobbeltseng. De sidste værelser er indrettet med 2 enkeltsenge på hver.

Alrum med brændeovn

Køkken, spiseplads og stue ligger samlet i ét, og her kan hele familien samles til hyggelige stunder. I stuen kan I sætte jer godt til rette i sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Til en god filmaften er der danske tv-kanaler i sommerhuset.

I kan med fordel benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Køkkenet er veludstyret, så her kan I kokkerere mange lækre måltider på ferien. Efter madlavningen klarer opvaskemaskinen opvasken for jer, så I har mere tid til hygge med resten af familien.

Naturgrund med gynge og gasgrill

Sommerhuset ligger på en fin naturgrund omgivet af løv- og nåletræer. På den åbne terrasse kan I slappe af i de komfortable havemøbler og liggestole, mens børnene gynger eller leger på naturgrunden.

Feriedagen kan sluttes af med en lækker grillmiddag på terrassen, som I har tilberedt på sommerhusets gasgrill. I det lune sommervejr findes der ingen bedre afslutning på dagen.

Oplevelser for store og små

I den livlige ferieby Blåvand er der oplevelser og aktiviteter for både store og små. Om det er et besøg til Blåvandshuk Fyr på Danmarks vestligste punkt, museet Tirpitz eller Blåvand Zoo – Her finder I noget for enhver smag.

Fra sommerhuset er der 600 meter til Vesterhavet, der indbyder til lange gåture med fødderne i sandet og vandkanten på en varm sommerdag. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 750 meter herfra, og den livlige bymidte byder på et udvalg af butikker og restauranter, som I kan gå på opdagelse i.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.749
Renoveret / Byggeår:2018 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...