Charmerende stråtækt hus med spa, sauna og plads til 8 personer

3
icon
icon
icon

Sandageren 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60551
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På en dejlig stor grund omkranset af træer ligger dette charmerende stråtækte feriehus på Sandageren 3 og inviterer op til 8 personer og deres 2 hunde velkommen indenfor.  Indretningen i det rustikke feriehus giver en hyggelig ramme for jeres ferie ved Blåvand.

Stort fælles opholdsrum med brændeovn og hyggegaranti.

I det sydvestvendte opholdsrum er køkkenet, spiseplads og stue i åben forbindelse, så I kan tilbringe mange gode timer sammen uanset gøremål. Trævæggene og loftet til kip udstråler sammen med brændeovnen en varme og charme, der luner også på de lidt køligere dage.

Køkkenet har god bordplads, så I kan hjælpes ad med tilberedningen af de lækre feriemiddage og er udstyret med både mikroovn og opvaskemaskine. Spisebordet et tæt på, så kokken og eventuelle køkkenhjælpere kan sagtens følge med i samtale omkring bordet eller hvem, der vinder i et spændende brætspil.

Når dagen går på hæld, kan I fordele jer på de 4 soveværelser, hvoraf de 3 er udstyret med dobbeltsenge og det sidste med en sovesofa.  Feriehusets 2 badeværelser er begge med gulvvarme og det største har desuden en lækker 2 personers tømmespa og en dejlig sauna, så her er alle muligheder for lidt forkælelse og varme efter en tur i den friske vesterhavsvind.

Afskærmet terrasse midt i naturen

Fra stuen kan I gå direkte ud på den store delvist overdækkede træterrasse, hvor havemøbler og solsenge står klar til afslapning og gode stunder. Her kan I helt ugenert nyde naturen med en god kop kaffe – måske er I heldige at skovens beboere kigger forbi – og gasgrillen er til rådighed, hvis appetitten skal stilles med en god bøf fra den gode lokale slagter.

Haven gemmer også på et legehjørne med et legestativ med både gynger og rutsjebane og et lille legehus. Her kan de mindste feriegæster tilbringe mange timer, mens de ældre får mulighed for lidt egentid og måske en enkelt middagslur.

Blåvandsferie incl. Shopping og aktiviteter

Når I holder ferie på Sandageren 3, befinder I her midt i den smukke og spændende natur ved den danske Vestkyst. Her er masser af muligheder for jer, der søger lidt action: utallige vandre- og cykelture, golf i forskellige afskygninger, klatreparker, ridning på stranden, badelande og meget mere, men sandelig også hvis I hellere vil shoppe eller nyde et godt glas eller måltid i den livlige gågade.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.542
Byggeår:1983

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...