8-personers sommerhus med rolig beliggenhed i Blåvand

3
icon
icon
icon

Ved Skoven 23B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60544
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Med en rolig beliggenhed for enden af en sidevej i feriebyen Blåvand ligger dette sommerhus, hvor op til 8 personer og 2 hunde kan nyde en dejlig ferie. Spabadet og saunaen indbyder til afslapning og velvære i løbet af ferien. Bilen kan parkeres i carporten, og til elbilen er der en ladestander.

Rolig beliggenhed ved Kallesmærsk Hede

Sommerhuset ligger på Ved Skoven 23B og lige op ad Kallesmærsk Hede, der er en af de største klitheder i Danmark. I området kan I gå eller cykle og observere de mange dyre- og plantearter på helt tæt hold. I efteråret er der endda chance for at se kronhjorte.

Selvom feriehuset er roligt beliggende på en lukket sidevej, er der ikke langt til Blåvands centrum og det pulserende byliv. Feriebyen byder på et bredt udvalg af lokale butikker, spændende restauranter og gode muligheder for at købe softice og vaffelis.

Fra sommerhuset er der 2,2 kilometer til Vesterhavet, mens den nærmeste indkøbsmulighed ligger 1,2 kilometer herfra.

Lukket terrasse til udendørs hygge

Efter en oplevelsesrig feriedag i Blåvand kan I nyde aftensolen på en af sommerhusets gode terrasser. Den sydvendte terrasse er lukket, så her kan I lade hunden og de små gå frit rundt, uden at de går på opdagelse i området på egen hånd.

Til sommerhuset hører naturligvis en grill, hvorpå I kan tilberede saftige bøffer til aftensmaden, der nydes i de rolige omgivelser, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges. Mens bøfferne steger færdigt, kan familiens yngste lege på sommerhusets klitgrund, hvor der både er sandkasse og gynge.

Sommerhus med brændeovn, spabad og sauna

Til indendørs hygge kan hele familien samles i stuen, der ligger i åben forbindelse til spiseplads og køkken. Tænd op i brændeovnen og sæt jer godt til rette i sofaen, mens I måske spiller et sjovt brætspil.

Sommerhuset har 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme. På det ene badeværelse er der plads til afslapning og velvære i spabadet og saunaen. Det er helt perfekt efter en god gåtur i det omkringliggende, naturskønne område. Som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

De 8 sovepladser er fordelt på 4 værelser, hvoraf de 2 af dem er indrettet med en dobbeltseng. De sidste værelser er indrettet med enkeltsenge.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.773
Renoveret / Byggeår:2007 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...