6-personers feriehus med varmepumpe i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Lommen 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60542
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Lommen 1 i udkanten af den skønne ferieby Blåvand ligger dette fine sommerhus til 6 personer. Sommerhuset er renoveret i 2022 og er enkelt, moderne og lyst indrettet. Det er tilladt at medbringe jeres hund i sommerhuset, og som et ekstra plus er der her et ladestik til el-bilen.

Lyst-indrettet sommerhus med varmepumpe og brændeovn

Sommerhuset er moderne og enkelt indrettet i lyse farver. Alrummet, bestående af køkken, spiseplads og stue i ét, er hjerterummet i feriehuset, hvor I kan samles til hyggelige stunder. Køkkenet er veludstyret, og her finder I blandt andet induktionskomfur, mikroovn og en opvaskemaskine.

Efter et godt måltid nydt ved spisebordet kan I samles i sofaen, tænde op i brændeovnen og se en god film i fjernsynet, hvor der er danske tv-kanaler. I kan med fordel benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur og et godt indeklima.

Sommerhusets badeværelse er også lyst og moderne indrettet. Her er der desuden både vaskemaskine og tørretumbler, som I kan bruge i løbet af ferien, hvis det skulle blive nødvendigt.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 værelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. Et andet værelse er indrettet med 2 enkeltsenge, mens der på det sidste værelse er en køjeseng.

God terrasse til lune sommerdage

Sommerhusets terrasse er syd- og vestvendt. Her kan I sætte jer i havemøblerne med en kop kaffe eller lægge jer godt til rette i liggestolene med en god bog, mens I nyder solens varme stråler og fuglenes kvidren.

Til aften kan I stege et par saftige bøffer på gasgrillen og nyde måltidet i solens sidste stråler, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

Naturskønt område og aktiviteter for hele familien

Blåvand er Danmarks vestligste punkt og er et særdeles populært feriested. Her er der både smuk natur og aktiviteter for hele familien. En af de helt store attraktioner er Blåvandshuk Fyr, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Vesterhavet og Blåvand. Derudover kan det til børnefamilien anbefales at besøge den lille zoo i Blåvand, mens Tirpitz Museum er en oplevelse for hele familien.

Fra sommerhuset er der 1,4 kilometer til Vesterhavet, mens den nærmeste indkøbsmulighed ligger 2,2 kilometer herfra.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.802
Renoveret / Byggeår:2022 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...