Klassisk feriehus tæt på by og vand

3
icon
icon
icon

Lyngsletten 31, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60536
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

 

Dette sorte træhus kaldet ”Solglimt” er et eksempel på det klassiske danske feriehus, og kan danne en perfekt basis for en dejlig ferie i Blåvand tæt på den dejlige vidtstrakte strand. Her kan op til 5 personer og 2 hunde finde ro og afslapning, men stadig være kun 200 m fra byen. Feriehuset ligger på en stor velplejet grund omkranset af buske og træer.

Ægte dansk feriehygge i klassisk træhus

Dette charmerende feriehus på Lyngsletten 31 rimer på dansk feriehygge, hvor I kan være sammen om gode stunder og afslapning. Køkkenet, der har både opvaskemaskine og komfur med ovn, er åbent til spiseafdelingen og stuen, så her kan I være sammen, uanset om I sidder med spil eller mad ved spisebordet eller en god bog i stolehjørnet ved brændeovnen. Også den store udestue med de store vinduer, der giver en smukt lysindfald og bringer naturen indenfor, kan overskues fra køkkenet og spisepladsen.

Enkel og god indretning til 5 personer

De 3 soveværelser fordeler sig med: 1 værelse med dobbeltseng og 2 skabe, 1 værelse med 2 enkeltsenge og 2 skabe og det sidste værelse med 1 enkeltseng. Her er altså alle muligheder for at hvile ud efter dagens oplevelser og være friske til næste dags aktiviteter. Badeværelset er lyst og enkelt med brusekabine og god skabsplads.

Dejligt udeområde med to terrasser

På østsiden af huset er der en lille terrasse, hvor morgensolen kan nydes, mens I spiser morgenmad til fuglenes sang. På modsatte side er der en dejlig stor terrasse med plads til både spisebord og liggestole. Her kan eftermiddagen tilbringes på langs, og aftensmaden fra feriens grillmester kan nydes i fulde drag. Måske kan dagen sluttes af med et stille glas vin til solnedgangen.

Rundt om feriehuset indbyder den store velplejede græsplæne til et vikingespil, eller leg for hundene. I kan sidde helt ugenert, da den 1688 m2 store grund er omkranset af buske og hæk.

Tæt på byliv og seværdigheder

Når I bor på Lyngsletten 31, er Blåvands hyggelige ferieby med mange butikker, restauranter og caféer kun en lille gåtur væk, og der er heller ikke langt til den populære badestrand, der inviterer til forfriskende dukkerter og afslappende gåture langs vandkanten. I Blåvand er der også en zoologisk have, minigolf og det spændende bunkermuseum Tirpitz, ligesom de mange udflugtsmål og seværdigheder langs Vestkysten er inden for rækkevidde.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60536

DE
D.
sagde , Deutschland

Schickes gemütliches Ferienhaus mit einem großen Grundstück. Ideal für Kinder, weil es auch in einer Sackgasse liegt. Der Weg zur Stadt ist kurz und zum Strand ist man mir ein paar Abkürzungen auch schnell.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 1.688
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...