Velholdt rødt træhus med spa og sauna og dejligt udeareal

4
icon
icon
icon
icon

Stæhrsvej 1B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60532
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Dette velholdte røde feriehus på 108 m2 på Stæhrsvej 1B kalder på den store familie eller 2 vennepar med børn. Feriehuset fra 1994 i et plan er renoveret i 2014 og har faciliteter til 8 personer og 1 hund og ligger på en 1700 m2 stor naturgrund tæt på både byliv og strand. I huset har I adgang til både spa og sauna, 4 værelser, et dejligt udeareal med flere terrasser og lejeredskaber i haven.

Alle faciliteter i et plan

Fra den store indkørsel er der adgang til huset gennem den store entre, hvor der god plads til sko eller støvler og overtøj. Ved siden af ligger feriehusets lyse og veludstyrede køkken, der rummer både opvaskemaskine, mikroovn og induktionskogeplade med ovn. Det dejlige åbne køkken giver mulighed for at også kokken og køkkenhjælperen kan følge med i samtalen eller spillets gang på spisebordet.

Den store sorte læderhjørnesofa ved brændeovnen lokker til fælles hygge efter dagens aktiviteter eller en hyggelig regnvejrseftermiddag med kakao og boller. Husk også at benytte feriehusets energivenlige varmepumpe.

Gode soveværelser med komfortable senge

Feriehuset har 4 soveværelser; tre med dobbeltseng og et med enkeltsenge. Her kan alle hvile ud til lyden af havet og være klar til næste dags oplevelser. Der er to badeværelser med brus – det ene er nærmest en stor wellness afdeling med lækker 2 personers spa og sauna. Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Attraktivt udeareal

På flere af husets sider er der terrasser i hyggelige kroge, så I altid kan finde læ for blæst og regn eller skygge på den varme sommerdag. Skulle feriens kok ønske er fridag fra køkkenet, kan der laves lækker feriemad på husets grill ved den ene overdækkede terrasse.

Den store naturgrund gemmer også på både sandkasse, gyngestativ, legetårn og fodboldmål, så der er alle muligheder for at både hund og børn kan brænde eventuelt overskydende energi af.

Mange udflugtsmuligheder i nærheden

Når I bor så centralt i Blåvand, er det jo nærliggende at gå en tur gennem byen og kigge lidt i de mange butikker og måske nyde lidt god mad på en af de mange restauranter og caféer. Udover den skønne strand byder byen også på minigolf, en zoologisk have, bunkermuseet Tirpitz, fyrtårnet med den fantastiske udsigt og i Oksbøl er der både FLUGT museet, Escape room, indendørs badeland og mere til. I nærheden er også hele Vestkystens mange seværdigheder og oplevelser, så I må hellere booke 2 ugers ferie eller satse på at komme igen en anden gang.

 



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.700
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...