Stråtækt feriehus med naturen lige uden for døren

3
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 43, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60526
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Hvis I er op til 6 personer, der har ønske om at bo midt i naturen, så skulle I tage til Søren Gades Mark 43. Her ligger et 74 m2 stråtækt feriehus for enden af en blind vej med en lukket træterrasse, hvor de op til 2 firbenede feriegæster kan lukkes ud. Feriehuset har en hyggelig indretning med er stort køkken/alrum, brændeovn i stuen og en hems med 2 sovepladser på 1. sal.

6-personers feriehus med stråtag midt i naturen

Straks I træder ind i feriehuset, kan I fornemme muligheden for samvær og hygge, for køkkenet ligger i åben forbindelse til både spiseplads og stue. Selve køkkenet er indrettet med kogeø, så kokken og køkkenmedhjælpere kan deltage i hyggen ved spisebordet eller i stuen. Der er også mikroovn og opvaskemaskine til jeres rådighed. Døren i køkkenet leder direkte ud til træterrassen og spisepladsen udenfor.

Den hyggelige stue indbyder til afslapning i sofaen foran brændeovnen til en god film eller en spændende bog. De store vinduer med skydedør til den lukkede terrasse giver et dejligt lysindfald og inviterer naturen indenfor. Trappen i stuen leder op til et stort hyggerum med 2 enkeltsenge og plads til leg og kan i øvrigt spærres af med trappegitter for mindre børn og hunde. Et godt sparetip: brug den energibesparende varmepumpe til at holde en jævn og behagelig temperatur i huset.

2 soveværelser og bad i underetagen

Feriehusets 2 soveværelser i underetagen er udstyret med dobbeltseng i det ene værelse og enkeltsenge i det andet. Badeværelset ligger tæt på soveværelserne og indeholder også en dejlig sauna. Derudover er der også både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Lutter natur lige uden for døren

Den 2741 m2 store naturgrund giver næsten indtryk af, at I er alene i verden, for de mange træer rundt om grundet betyder, at I kan nyde udelivet ugeneret og i fred og ro på den dejlige store træterrasse.

Lige bag feriehuset er der en sti op til et udsigtspunkt, som et perfekt sted til at nyde solnedgangen. På grunden er der også et skur til medbragte cykler. Apropos cykler, må I ikke glemme, at Blåvand og Oksby er et meget besøgt af cykelentusiaster, der nyder at køre rundt på de mange stier og det smukke område.

Populære Blåvand er tæt på

Selvom I kan nyde roen og freden ved feriehuset, er der kun 1,4 km til livlige og populære Blåvand med de mange butikker, specialforretninger, restauranter og caféer. De attraktive seværdigheder som Blåvandshuk Fyr eller Bunkermuseet Tirpitz ligger heller ikke langt væk. Sidst, men ikke mindst ligger den brede hvide sandstrand kun 1800 m meter væk og byder på en frisk dukkert, smukke sten og skaller, lidt leg i sandet og en opfriskende gåtur langs vandet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 8.790
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...