Smukt luksushus med aktivitetsrum, pool, 5-pers-spa og udesauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60524
10 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 19
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

På Søren Gades Mark 16 er der i 2024 færdigbygget et nyt luksushus, der indeholder alt, hvad I kan ønske jer til en uforglemmelig ferie ved Blåvand. Ikke nok med at I kan slappe af foran gaspejsen eller tage et spil billard, der er også en 19 m2 swimmingpool med svømmetræner og en udendørs 5-personers spa og sauna. Feriehuset er naturligvis udstyret med energisparende varmepumpe og en ladestander til jeres el-bil (husk ladekabel/adapter)

Nybygget luksus med plads til aktiviteter og hygge

Ved ankomst til huset møder I de lyse og gedigne materialer, der giver en let og lys stemning, som fortsætter gennem hele huset. Lige fra det åbne køkken med kogeø, opvaskemaskine, mikroovn, ovn og induktionskogeplade til spisebordet foran biogas-pejsen, som i øvrigt også kan nydes i stuen på den anden side af rumadskillelsesmuren.

De store vinduer i opholdsrummet lukker dejligt meget lys ind og giver udsyn til den store flotte træterrasse med gasgrill og havemøbler skabt til hyggeligt samvær.

Aktivitetsrummet med billard ligger i forlængelse af stuen, så de spillelystne kan udfolde sig og finde feriens mester. Overalt i huset er der gulvvarme under klinker eller trægulv, og det kan anbefales at bruge den energivenlige varmepumpe.

4 Soveværelser med eget badeværelse

Alle 4 soveværelser er indrettet med gode brede dobbeltsenge, hvor I kan samle kræfter til morgendagens aktiviteter og kø ved badeværelset bliver der ikke tale om, da alle soveværelser har eget toilet og bad. Der er i øvrigt også udgang til det fri fra alle værelser.

Lækker terrasse designet til udehygge

Den store flotte træterrasse er indrettet med spisepladser, liggestole og hygge-loungemøbler, der sammen med den 5-personers udespa og udesaunaen er designet til fælles hygge i det fri. I spaen og saunaen kan der slappes af efter dagens indtryk uanset årstid.

Gode aktivitetsmuligheder i Blåvand og omegn

Den hyggelige ferieby Blåvand er ikke uden grund en populær destination, for her er shoppingmuligheder for enhver smag, lækre restauranter og caféer, der bidrager til feriestemningen gennem byen. Udover de mange vandre- og cykelstier til de mere aktive og stranden, der kalder på jeres besøg, er der også mange udflugtsmål i området: Blåvandshuk Fyr med den smukke udsigt, det prisbelønnede bunkermuseum Tirpitz, Blåvand Zoo og andre spændende aktiviteter i Esbjerg og langs Vestkysten.   



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:225 / 1.535
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...