Moderne feriehus med udespa og afskærmet terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 61B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60512
6 pers.
Antal personer
1750 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen på Blåvandvej 61B – et flot og moderne sommerhus med plads til 6 personer. Huset ligger på 1. sal, og her kan I nyde de lange sommeraftener på den afskærmede terrasse, eller hoppe en tur i den varme udespa og nyde stjernehimmelen foroven. Feriehuset er bygget i 2022 og fremstår moderne og nyt.

Hvis I ankommer i en el-bil, har I også mulighed for at oplade den ved huset.

Smagfuld og moderne indretning – her er plads til hygge og samvær

Det fine sommerhus på Blåvandvej 61B kan rumme 6 personer. Her er der 3 soverum, hvoraf 2 af soverummene er indrettet med en dobbeltseng, og det sidste værelse med 2 enkeltsenge. Feriehuset har også 2 badeværelser med gulvvarme, så der ikke opstår kø om morgenen. På badeværelset har I også både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I altid kan have rent og tørt tøj til ferien.

Det moderne og flotte køkken er veludstyret med alt, hvad I har brug for. Her kan I lave alverdens madretter og nyde dem sammen rundt om spisebordet. Om aftenen kan I fortsætte hyggen med kort- eller brætspil rundt om spisebordet, eller slå jer ned i den behagelige sofa og se en sjov familiefilm sammen.

Centralt beliggende feriehus med dejlig terrasse

Feriehuset er centralt beliggende på en smuk naturgrund tæt på byens centrum. Her er der blot 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og trænger I til en frisk gåtur, så er der blot 1750 meter til stranden.

På terrassen kan I slå jer ned i husets havemøbler og tilberede en smagfuld middag på den praktiske gasgrill. I kan også åbne en god flaske vin, som I kan opbevare i husets vinkøleskab. Terrassen er afskærmet, så I kan sidde i læ og nyde solen stråler. I kan også tænde op for udespaen og slutte aftenen af med et varmt og afslappende dyp heri.

Udforsk Blåvand og besøg Danmarks vestligste punkt

Fra sommerhuset har I ikke langt til Blåvand centrum, hvor I kan shoppe i de mange butikker og spise en lækker frokost på en af restauranterne. Herfra kan I også gå en smuttur til stranden eller besøge Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt.

Hvis I har børn med, kan I også besøge Blåvand Zoo, spille minigolf eller tage et smut forbi Blåvand Bolcher.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60512

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Ferienwohnung, eine der besten in Blavand mit einer hervorragenden Ausstattung. Würden die Ferienwohnung jederzeit wieder buchen. Danke

DE
D.
sagde , Deutschland

Diese Wohnung ist sehr gut ausgestattet, modern und gemütlich. Energetisch super und der Whirlpool einfach genial. Wir haben uns sehr gut erholt und sind jeden Tag in den Whirlpool gestiegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöne und moderne Ferienwohnung. Würde ich jeder Zeit wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...