Lækkert stråtækt sommerhus i naturskønne omgivelser nær Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Solhaven 49, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60511
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et lækkert sommerhus, hvor der er plads til familien eller en dejlig ferie med vennerne? Så er Solhaven 49 ikke et dårligt bud – her får I skønne terrasse, hvorfra der er udsigt til et dejligt skov – og klitområde med gode stier samtidig med, at I heller ikke har langt til skønneste Blåvand.

Komfortabel og moderne indretning med brændeovn 

Når man kommer ind i dette smukke stråtækte-feriehus, vil man blive mødt at en indbydende og hyggelig stemning, hvor man straks kan føle sig hjemme og godt tilpas. De neutrale farvenuancer, naturmaterialer i de rå lofter og vægge og blandingen af de moderne designmøbler er helt fantastisk og skaber en ro i sommerhuset. 

Feriehusets hjerterum er den rummelige opholdsstue med åbent køkken og stue, hvorfra I kan spejle over det smukke landskab. Med en funktionel indretning er der plads til hele flokken, om I vil være fælles om madlavningen i køkkenet eller slå jer ned til filmhygge i den store sofa. Saml jer omkring et brætspil eller læs yndlingskrimien fra den behagelige lænestol – imens spreder brændeovnen varme og glæde i rummet. Desuden kan I også bruge den energibesparende varmepumpe til opvarmning.

Resten af sommerhuset byder på tre gode soveværelser og ét badeværelse, hvorfra I har adgang til et lille vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelserne er alle indrettet med en dobbeltseng, 140×200, og her kan I få ladet batterierne op efter dejlig grillaften på terrassen.

Rolige timer på terrassen med sol og udsigt

Den store klitgrund på omtrent 2300 m2 grænser op til et stort skovområde – her kan I holde en fredelig ferie og nyde solen på den store åbne træterrasse. På syd- og vest side omfavnes feriehuset af en dejlig terrasse, som er perfekt til brunch eller lidt koldt at drikke i den bløde udendørssofa. På modsatte side af huset er endnu en fin terrasse, hvor I kan sidde i læ bag fyrretræerne. Tænd op i grillen og tilbered et lækkert måltid, som hører de lune sommeraftner til.

Rolige omgivelser med kort afstand til Vesterhavet og livlige Blåvand

Placeringen af feriehuset er perfekt for naturelskere og dem, der søger fred og ro. Herfra kan I gå gennem den unikke natur på den danske vestkyst og komme i kontakt med skov og klitter. Vesterhavets brede sandstrand ligger 1800 meter fra sommerhuset – tag strandklæderne med og tag en dukkert eller saml flotte skaller/sten, som I senere kan male på i sommerhuset.

Beliggenheden er samtidig også i top, hvis man vil have en livlige by og gode indkøbsmuligheder indenfor cykelafstand. Besøg de hyggelige caféer, slentr gennem de hyggelige butikker og smag på de gode hjemmelavede bolsjer ved Blåvand Bolcher. Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum ligger også i nærheden – alt sammen er bestemt ét besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60511

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön und stilvoll modern eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Romantisches Ferienhaus für bis zu 6 Personen in einer sehr ruhigen Gegend.
Die Dünen hinter dem Haus laden zu schönen Spaziergängen ein und mit etwas Glück erspäht man auch Rehe die dort durch das Dickicht streifen.
Das Bunkermuseum Tirpitz und der Zoo von Blåvand sind Fußläufig erreichbar.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.312
Renoveret / Byggeår:2020 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...