Moderne skandinavisk atmosfære i 5-stjernet feriehus

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 42, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60509
10 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et fantastisk 5-stjernet feriehus med alt hvad dertil hører står klar til jer på Hedetoftvej 42 i Blåvand. En moderne skandinavisk atmosfære, badeværelser med sauna og spa, et aktivitetsrum med billard, bordtennis og meget mere kan danne rammen om en perfekt ferie for op til 10 personer. Derudover findes der en lækker udespa og mulighed for opladning af bil (husk lade-kabel/adapter).

Skandinavisk hyggefølelse i særklasse

Feriehusets 150 m2 er indrettet i typisk nordisk og moderne stil og den rummelige opholdsstue med et fantastisk køkken og langt spisebord, der inviterer til fælles hygge omkring bordet. Det store rum, de høje lofter til kip og de mange gulv-til-loft vinduer giver et smukt lysindfald. Her kan I mødes til hyggelige filmaftener i sofaen, til at lave mad, spise og hygge sammen eller bare slappe af.

For børn og barnlige sjæle er der indrettet et herligt aktivitetsrum, hvor tiden kan bruges til spil og leg. Der er et billardbord, der kan ombygges til bordtennisbord, så der er rig mulighed for at finde opholdets mester. Der er også en ekstra fladskærm, hvor filmelskere kan fordrive tiden.

Køkkenet er naturligvis veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn, ovn i ståhøjde og har induktionskogeplader. Her er god plads, så flere kan hjælpes om at tilberede måltiderne.

Feriehuset har 5 soveværelser og 2 veludstyrede badeværelser. Soveværelserne er alle udstyret med komfortable dobbeltsenge, hvor man kan få en god nats søvn efter dagens oplevelser, og begge badeværelser er moderne og stilrent indrettet. Det ene er nærmest en wellness afdeling med både en 2 personers spa og en lækker sauna.

Der er også tænkt på de praktiske forhold, som gør ferien lettere. I et lille ekstra rum er der en vaskemaskine. Opholdsrummet opvarmes med gulvvarme og med den energibesparende varmepumpe. Desuden bidrager brændeovnen til hyggen med duften af brænde og sagte knitren. Derudover stiller feriehuset en ladestation (Wallbox) til rådighed for opladning af elbil (husk ladekabel/adapter).

Overdækket terrasse, bålplads og udendørs boblebad

Frisk luft er et must på jeres ferie ved Vesterhavet og I kan nyde den i fulde drag udenfor på den skønne terrasse. En stor del af terrassen er overdækket, så I altid er beskyttet og tørre, hvis der skal grilles udenfor eller spises morgenmad sammen. Et højdepunkt er det udendørs spabad, hvor I kan slappe af under åben himmel med boblende, varmt vand. Måske kan I bagefter ligge på liggestolene og nyde lidt sol. I sommerhalvåret kan I køle ned ved at hoppe ind under udendørsbruseren. Så intet står i vejen for en perfekt sommerdag her.

Blåvand strand, Vesterhavet og andre aktiviteter

Blåvands livlige centrum opfylder alle ferieønsker. Det er bestemt værd at gå en lille tur gennem byen, for her har I et udvalg af caféer og restauranter, supermarkeder og mange skønne butikker.

Sand i skoene, salt på huden og vind i håret – sådan føles en tur ved Vesterhavet, der ligger 2.500 meter fra feriehuset. Gå ikke glip af den smukke solnedgang og en svømmetur i bølgerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60509

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist modern und schön hell durch die Dachfenster. Es eignet sich vor allem für Familien mit erwachsenen Kindern oder eine Freundesgruppe, da dann der tolle Aktivitätsraum, Sauna und Whirlpool gut genutzt werden können. In der Küche kann man sehr gut für große Gruppen gemeinsam kochen. Mit kleinen Kindern eignet sich das Haus nicht so gut, da draußen keine Spielgeräte sind, was andere Häuser häufig haben. Wir kommen wieder!



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:150 / 2.425
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...