Moderne feriehus til 10 gæster med stort aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Solhaven 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60502
10 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et stort og underholdende sommerhus med plads til leg og lidt luksus, er Solhaven 7 i Blåvand bestemt noget for jer! Her kan op mod 10 feriegæster og 3 kæledyr holde en fantastisk ferie. Her er plads til timevis af sjov i aktitvitetsrummet med bl.a. poolbord eller feriestemning på terrassen med grillaftener og udespaen.

Kvalitetsbevidst indretning og stort aktivitetsrum

Solhaven 7 byder med sine 201 kvadratmeter på en smagfuld indretning og funktionel planløsning, hvor der er plads til hele familien. Hele feriehuset er indrettet i rolige og natur-materialer samt belagt med klinkegulv med gulvvarme. Planløsningen byder bl.a. på køkkenalrum i forbindelse med stue, to badeværelser, fem soveværelser og et stort aktivitetsrum.

Find det indre legebarn frem og giv den gas i aktivitetsrummet. Her finder I bestemt noget i jeres smag, da her både er poolbord, bordtennis, dart, spillemaskine og bordfodbold. Find feriens bedste bordtennisspiller eller se en god film på tv’et i aktivitetsrummet.

I stuen er der også plads til en god film, et hyggeligt brætspil eller måske en lille lur på sofaen? I stuen er der plads til, at I alle kan tilbringe tid sammen eller blot opholde jer i samme rum og lave noget forskelligt, mens biopejsen spreder hygge. Fra stuen kan I bevæge jer ud mod spiseområdet og køkkenet, som er veludstyret og har alt, hvad der skulle være brug for under opholdet.

I soveværelserne mangler der heller intet. Alle fem værelser har en dobbeltseng, 180×200, og på tre af værelserne findes også et fjernsyn.

Sommerhuset har desuden en carport med ladestik til el-bil samt vaskemaskine og tørretumbler tilgængelig.

Feriehus med udespa og legeplads

Sommerhuset er beliggende på en dejlig stor klitgrund og har en skøn fliseterrasse i syd. Fra køkkenet har I adgang til terrassen, hvor I kan holde grillaftner med lækre bøffer på grillen og et godt glas vin. Når timerne bliver sene, og luften bliver kølig, kan I gøre brug af terrassevarmeren. 

I har desuden også både parasol og solvogne til rådighed, så forældrene kan ligge i solen og holde øje med børnene, som leger i den store sandkasse eller på gynger. 

For dem, som elsker luksus og wellness, er der en boblende spa, hvor man rigtig kan blive varmet igennem og få ladet op.

Ferie i skønneste Blåvand

Med kun 1,5 kilometer til Vesterhavet har I alle muligheder for skønne vandreture igennem klitlandskabet og Blåvand by ned til den fine sandstrand. 

Fra sommerhuset har I ikke langt til centrum af Blåvand. Her finder I både restauranter, butikker og meget mere. Desuden har I også flere gode ferieoplevelser inden for kort afstand, blandt andet Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr. Ønsker I at dykke ned i historien, er her også mulighed for at besøge bunkermuseet Tirpitz, og I kan tage på en udflugt til Oksbøl og se Flugt-museet.  

*Obs. Feriehuset udlejes ikke til ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 60502

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles und modernes Ferienhaus. Der großzügige Wohn-/Essbereich lädt zum verweilen ein. Im Aktivitätsraum kann man zwischendurch immer mal eine Runde Tischtennis oder Billard spielen. Der Außenwhirlpool bietet selbst an kalten Tagen Entspannung im warmen Wasser.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig hyggeligt hus med plads til børn og voksne



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:201 / 2.010
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...