Aktivitetshus i Blåvand med spabad og jordvarme

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Peter Malersvej 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60493
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

Er I på udkig efter et stort sommerhus til jeres næste familieferie eller en ferie med gode venner, så kig nærmere på dette sommerhus på Peter Malersvej 8 i Blåvand. Indretningen i sommerhuset er lys, indbydende og hyggelig med moderne detaljer. Der er både billard og bordtennis til rådighed, så I har rig mulighed for en sjov turnering. Der er også tænkt på afslapning og velvære til ferien, som det boblende, varme vand i spaen sørger for.

Hyggetid med familie og venner

Atmosfæren i sommerhuset er lys og venlig, og her får I med garanti en dejlig og afslappende ferie i gode omgivelser. I kan sætte jer godt til rette i opholdsrummet, hvor brændeovnen sørger for en god varme og hyggelig feriestemning. Hele opholdsrummet har i øvrigt gulvvarme.

I feriehuset er der installeret jordvarme, så her er omkostninger for opvarmning skruet ned.

I aktivitetsrummet kan børnene, og selvfølgelig også de voksne, nyde et spil billard eller bordtennis. Måske vil I afholde en sjov og spændende turnering, hvor I finder familiens spillemester?

Feriehuset har 4 soveværelser, 3 af dem med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge. Der er også 2 badeværelser med gulvvarme samt spabad i det ene af badeværelserne. Her kan I rigtig slappe af og nyde en afslappende stund i ro og mag.

Hemsen er indrettet til både småbørn, der vil lege og teenagere, der vil chatte eller game.

I sommerhuset er der desuden både vaskemaskine og tørretumbler.

Fin plænegrund til sjov og leg

Jeres feriehus ligger på en skøn plænegrund, der er omkranset af fyrretræer og buske. Børnene har masser af plads til at lege og opleve naturen. Der er både en sandkasse, en trampolin, gynger og en vippe til de små. Børnene kommer helt sikkert ikke til at kede sig, mens I nyder solen i liggestolene på træterrassen.

Sidst på dagen kan I alle sidde i loungesofaen på den med en glasvæg afskærmede del af terrassen og lægge planer for den næste feriedag med et glas vin og en lækker bøf fra gasgrillen. Her er der installeret en terrassevarmer, sådan at I også kan hygge, når temperaturen ikke er så høj.

Den store skur har plads til 8 cykler og kan aflåses.

Aktiviteter for store og små omkring Blåvand

Området omkring Blåvand har meget at byde på, og meget af det ligger i gåafstand fra jeres feriehus. Vesterhavet og Blåvands strand ligger kun 600 meter herfra og er naturligvis højdepunktet og altid en særlig oplevelse. Her kan I gå lange ture, lede efter rav, bygge sandslotte eller hoppe i Vesterhavets bølger.

Det populære centrum af Blåvand ligger heller ikke langt herfra. Her kan I tage på en afslappet shoppingtur eller gå ind på en af de mange restauranter og caféer og lade jer forkæle med god mad.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.510
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...