Hyggeligt sommerhus til 6 personer med brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Bakkedraget 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60480
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus ligger ugeneret og kun 1 kilometer fra byens centrum og 1,8 kilometer fra stranden og det fantastiske Vesterhav. Her er plads til en ferie for op til 6 personer – et oplagt valg til en ferie for familien eller sammen med vennerne. I sommerhus som er blevet renoveret i 2023 på Bakkedraget 28 i Blåvand.

Lyse rum med hyggelig indretning og brændeovn

Sommerhuset på Bakkedraget 28 i Blåvand er blevet renoveret i 2023 og har fået en hyggelig indretning og lyse rum. Her vil I uden tvivl komme til at føle jer godt tilpas på jeres ferie ved Vesterhavet.

Køkkenalrummet som er lyst og hyggeligt, bliver sikkert jeres samlingspunkt i sommerhuset og brændeovnen er med til at sætte rammen for mange hyggelige feriestunder for alle 6 feriegæster.
I sommerhuset er der 3 soveværelser hvor I kan trække jer tilbage efter en aktiv dag med mange oplevelser. På det ene soveværelse er der 2 enkeltsenge, og på hvert af de andre 2 soveværelser er der en dobbeltseng. Gulvvarmen på badeværelset sørger for, at I ikke fryser tæerne næste morgen.
I sommerhusets køkken står en opvaskemaskine, så I slipper for at stå med opvasken. Derudover står en vaskemaskine og en tørretumbler til jeres rådighed.

En energivenlig varmepumpe i spisestuen sørger for et godt indeklima. I den hyggelige chaiselongsofa kan I se film foran brændeovnen eller sæt jer godt til rette med en god bog.

Træterrasse med havemøbler og grill

Fra stuen har i adgang til en delvis overdækket træterrasse, her kan I søge hen hvis har brug for en skyggeplads. Nyd en kop kaffe i de gode havemøbler og senere en grillmiddag og et glas vin. På den åbne del kan I nyde solen på solsengene og nyde det gode vejr. Her er I godt afskærmet på grund af det bakkede område.

Ferieoplevelser for store og små i Blåvand

Blåvand er et skønt område at holde ferie i, og her venter jer en række hyggelige og sjove ferieoplevelser for både store og små. Ét af de steder, som I selvfølgelig skal besøge i løbet af jeres ferie er Vesterhavet, der ligger 1,8 kilometer fra sommerhuset på Bakkedraget 28. Ved Vesterhavet kan I både gå lange ture, bade, bygge sandslotte og meget mere.

Af andre ferieoplevelser i Blåvand er der også Blåvandshuk Fyr, der er det vestligste punkt i Danmark. Fyret har 170 trappetrin til toppen, hvorfra I kan opleve en smuk udsigt over området. Derudover er der også udflugtspunkter såsom Tirpitz-museet og Blåvand Zoo, som I kan besøge på jeres ferie i Blåvand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60480

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und mit viel Liebe eingerichtetes Ferienhaus.

Tolle Lage. In sehr gutem und renovierten Zustand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber sehr gemütliches und liebevolle eingerichtetes Ferienhaus auf einem Naturbelassenen Grundstück . Das Wohnzimmer ist durch seine großen Fenster sehr Lichtdurchflutet. Wir haben uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder .

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach nur toll.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.723
Renoveret / Byggeår:2023 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...