Moderne sommerhus til 8 personer i Blåvand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60454
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm

Hvis I er 8 personer, der leder efter et sommerhus til jeres kommende ferie, så bør I helt sikkert tage et kig på dette moderne sommerhus. Sommerhuset, der ligger på Vandflodvej 30 i Blåvand, er blevet bygget i 2022, så her kan I se frem til et sommerhus, der har en moderne indretning. Feriehuset har desuden et dejligt udeområde med terrasse og have, der er omgivet af natur. Hvis I kører el-bil, kan I lade den op i sommerhusets ladestik til el-biler.

Moderne, lys indretning med højt til loftet

Når I træder ind i sommerhuset på Vandflodvej 30 i Blåvand, er der slet ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas. Sommerhuset, der blev bygget i 2022, rummer nemlig en moderne indretning, hvor der både er højt til loftet og et skønt lysindfald.

Hjertet i det 142 kvadratmeter store sommerhus er alrummet, hvor I kan samle hele jeres ferieflok til hyggelige stunder. Her kan I blandt andet lave lækker mad i køkkenet og lade opvaskemaskinen klare opvasken eller samles foran tv’et til en god film.

I sommerhuset har I desuden 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med en dobbeltseng hver. Her kan I få jer en god nats søvn, så I kan få samlet ny energi og blive helt klar til jeres næste dejlige feriedag i Blåvand.

Feriehuset rummer 2 badeværelser, og I slipper derfor for at skulle stå i kø som det første, når I står op næste morgen. Både badeværelserne, soveværelserne og alrummet er desuden udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne i løbet af ferien.

Dejligt udeområde med delvist overdækket terrasse og have

Udendørs kan I se frem til at tilbringe mange gode feriestunder på den store træterrasse, der er delvist overdækket. Her har I havemøbler og liggestole, som I kan finde jer godt til rette i på en plads i enten sol eller skygge. Derudover er der en udebruser, I kan skylle jer under.

Desuden er der også en skøn have, hvor I har masser af plads at boltre jer på. Har I børn med på ferien, vil de helt sikkert elske at lege i den store have. Til dem er der også både et gyngestativ og en trampolin, de kan få glæde af i løbet af ferien.

Når det bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i sommerhusets grill og tilberede en lækker middag, som I kan nyde med god vin til. Er I friske, kan I snuppe en overnatning i shelteret, der står i haven.

Ferieoplevelser for store og små i Blåvand

Blåvand er et ferieområde, der byder på forskellige ferieoplevelser for både store og små. I kan blandt andet tage en tur til Vesterhavet, der ligger 2,5 kilometer fra sommerhuset, hvor I kan svømme i bølgen blå, bygge sandslotte på de brede sandstrande og meget mere.

Derudover har I også mulighed for at opleve Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk Fyr. Her venter jer 170 trappetrin til toppen, hvor I kan nyde en skøn udsigt over området.

I Blåvand finder I også forskellige indkøbsmuligheder. Her er der både supermarkeder og specialbutikker, som I kan besøge, når I skal have klaret jeres indkøb i løbet af ferien. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 600 meter fra jeres ferieadresse på Vandflodvej 30.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 2.469
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...