Dejligt sommerhus til 5 personer i Blåvand

3
icon
icon
icon

Ved Heksebjerg 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60429
5 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil du og din familie gerne holde jeres næste ferie i Blåvand? Så bør I tage et kig på dette dejlige sommerhus, der er beliggende på Ved Heksebjerg 8. Sommerhuset rummer en hyggelig indretning med plads til op til 5 personer, og her kan I altså holde en skøn ferie med familien.

Hyggelig indretning

I det 75 kvadratmeter store sommerhus på Ved Heksebjerg 8 i Blåvand bliver I budt inden for af den hyggelige indretning, der er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære.

Sommerhusets alrum udgør jeres store samlingspunkt på ferien, hvor I kan samle familien til mange hyggelige feriestunder. Her kan I være sammen om at lave mad i køkkenet, spille spil omkring bordet eller se film i tv’et. Alt imens fuldender brændeovnen feriestemningen med sin knitren i baggrunden.

I feriehuset venter jer 3 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i. På 2 af soveværelserne er der dobbeltseng, mens der på det tredje soveværelse er 1 enkeltseng. Når I står op næste morgen, slipper I for at fryse jeres tæer takket være gulvvarmen på badeværelset.

Skøn naturgrund – terrasse, sandkasse og gynge

Feriehuset er beliggende på en skøn naturgrund, der er mere end 2.500 kvadartmeter stor, så her har I altså masser af plads, I kan boltre jer på i løbet af ferien. Dét vil børnene helt sikkert være vilde med. Til børnene er der desuden sandkasse og gyngestativ i haven.

Mens der er sjov og leg på programmet i havet, kan I andre læne jer tilbage i havemøblerne og liggestolene på terrassen. Efterhånden som timerne går, kan I gøre klar til aftenens middag, som I kan tilberede på sommerhusets grill og nyde på terrassen.

Ferieoplevelser inden for kort rækkevidde

Fra ferieadressen på Ved Heksebjerg 8 i Blåvand har I ikke langt til en række forskellige oplevelser i området. 2,2 kilometer fra sommerhuset ligger det skønne Vesterhav, som er værd at besøge på alle tider af året.

I Blåvand kan I også opleve det vestligste punkt i Danmark, som er Blåvandshuk Fyr. Her kan I gå op ad fyrets 170 trappetrin og nå toppen, der byder på en fantastisk udsigt. Ellers er der også udflugtspunkter såsom Blåvand Zoo og Tirpitz-museet, I kan besøge i løbet af ferien.

Blåvand byder desuden på flere gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker – den nærmeste indkøbsmulighed ligger 1,8 kilometer fra feriehuset. I kan også slippe for selv at lave mad og i stedet besøge nogle af byens hyggelige spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60429

DE
D.
sagde , Deutschland

Überschaubares aber sehr gemütliches Ferienhaus für bis zu 5 Personen.
Schlafzimmer, sowie Badezimmer sind separat und durch eine Tür getrennt vom Wohn- und Essbereich mit Küche.
Das Haus liegt zurückgelegen auf dem Grundstück und bietet mit seinen 2 Terrassen viel Platz zum Entspannen im Grünen. Die Lage lädt zu tollen Spaziergängen ein, vor allem der ca 2 Minuten entfernte Bunker und die schönen Wege ringsherum. Wir haben uns sehr wohl gefühlt (Familie mit 2 Kindern und Hund)



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.511
Renoveret / Byggeår:2017 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...