Dejligt feriehus med swimmingpool, spa og sauna i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Ingridsvej 15, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60430
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I flere familier, der gerne vil på ferie sammen? Så er sommerhuset på Ingridsvej 15 i Blåvand et oplagt valg! I sommerhuset er der plads til op til 10 personer, og her er der altså noget for enhver! Sommerhuset byder nemlig på en 18 kvadratmeter swimmingpool, samt et spa og en sauna. Desuden har feriehuset en skøn beliggenhed med 400 meter til stranden og 800 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Noget for enhver smag; swimmingpool, spa og sauna

I sommerhuset på Ingridsvej 15 i Blåvand er der noget for enhver smag, uanset om I foretrækker at være aktive eller at slappe af. Sommerhuset byder nemlig på et poolrum, hvor der er en 18 kvadratmeter stor swimmingpool, som uden tvivl vil blive et stort hit blandt feriens vandhunde.

I poolrummet er der også en spa til de af jer, der hellere vil slappe af. I spaen kan I nyde en afslappende stund i det varme, boblende vand, mens I ser til, at vandhundene hygger sig i swimmingpoolen.

Sommerhuset byder desuden på en skøn sauna, hvor I kan slappe af i den dejlige varme. Det er også helt fantastisk med en tur i saunaen efter en frisk gåtur i området, eller efter I har været en tur i det nærliggende Vesterhav.

Hyggelig indretning med 2 brændeovne

I sommerhuset vil I opleve en hyggelig indretning, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme. Her er der lagt op til mange skønne feriestunder for hele ferieflokken, som I blandt andet kan tilbringe i alrummet i stueetagen.

I kan også tilbringe hyggelige feriestunder på sommerhusets førstesal, hvor der venter jer en stor vinkelstue, der har en smuk udsigt over sommerhusetområdet samt en flot udsigt mod Blåvand Fyr. Her kan I også nyde solnedgangen i fyrtårnets skær om aftenen.

I vinkelstuen på førstesalen står der nye, moderne sofagrupper og tv med udvidet kanalpakke i begge ender, så her er der altså plads til, at alle kan blive underholdt.

Sommerhuset har hele 2 brændeovne, der sørger for, at feriestemningen bliver fuldendt. Derudover har I gulvvarme i både alrummet og på sommerhusets 2 badeværelser, så ingen kommer til at fryse tæerne på ferien.

Åben terrasse, legetårn, gynger og trampolin

På jeres ferie i sommerhuset har I også god mulighed for at komme ud at nyde de solrige feriedage. Sommerhuset byder nemlig på en åben terrasse med nye havemøbler og liggestole samt masser af bænke rundt om feriehuset, hvor I kan slappe af.

Derudover står der også en grill klar til jer, så I kan nyde de lune ferieaftener på terrassen med lækre grillmiddage.

Der er selvfølgelig også tænkt på feriens yngste gæster. Til børnene er der et stort, lækkert sandområde med legetårn og gynger samt en trampolin bag feriehuset, hvor de kan tilbringe mange timer med leg.

Kort afstand til strand og centrum

Feriehuset på Ingridsvej 15 har en skøn beliggenhed i Blåvand, hvorfra I hverken har langt til stranden eller centrum af den hyggelige ferieby. Til stranden og Vesterhavet er der blot 400 meter, og I vil derfor hurtigt kunne nå frem til fods til de smukke sandstrande og blå bølger.

I har heller ikke langt til centrum af feriebyen Blåvand, hvor I både finder gode indkøbsmuligheder, butikker, skønne spisesteder og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60430

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bringt alles mit um mit einer großen Familie oder mehreren Familien einen gemütlichen Urlaub zu verbringen. Das Haus ist jedoch nicht mehr modern gehalten und könnte eine Renovierung benötigen (Bäder, Teppich OG). Durch die mittlere Lage zwischen Stadt und Leuchtturm ist alles sehr gut fußläufig erreichbar. Wenn man über den 90er Jahre Stil und die etwas erhöhte Abnutzung hinwegsehen kann, bietet das Haus alles für einen erholsamen Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus für 6 Erwachsene und 3 Kinder. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sher schönes Ferienhaus in gepflegten Zustand.
Mit 6 Erwachsenen und drei kleinen Kinder war das Haus super zu bewohnen.(Es hat uns an nichts gefehlt)
Die Lage des Hauses ist der Strand und die Stadt sind zu Fuß gut erreichbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:272 / 2.527
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker tæppe med gulvarme i stue, trælaminat trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...