Hyggeligt, firestjernet feriehus med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Nordkrogen 23C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60426
8 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordkrogen 23C i Blåvand står dette hyggelige, firestjernede feriehus klar til en ferie for op til 8 personer. Så er I 2 familier eller en vennegruppe, der vil på ferie sammen, er dette feriehus et oplagt valg for jer! Det hyggelige feriehus indbyder til masser af dejlig afslapning i løbet af jeres ferie i saunaen og spabadet. Op til 2 hunde er desuden hjerteligt velkomne i sommerhuset!

Nyd masser af afslapning i spabad og sauna

Sommerhusets helt store højdepunkter finder I på det ene af badeværelserne i feriehuset. Her venter jer nemlig et lækkert spabad og en skøn sauna, der inviterer til afslappende stunder i løbet af jeres ferie, hvor I kan komme helt ned i gear, så I kan få ladt batterierne op.

Det store samlingspunkt er utvivlsomt det hyggelige alrum med brændeovn, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen og stuen. Her har I rig mulighed for at nyde hinandens selskab, selv når nogle står for madlavningen i køkkenet, og andre ser tv. På tv’et er der kun tyske kanaler, men takket være Chromecasten kan I streame jeres yndlingsfilm og -serier.

I det 168 kvadratmeter store sommerhus er der 4 gode soveværelser med dobbeltsenge, som I kan søge mod, når det er tid til at samle ny energi til næste feriedag. Med 2 badeværelser i feriehuset behøver I ikke at bekymre jer om at stå i kø fra morgenstunden.

På jeres ferie i sommerhuset slipper I for at bruge en masse tid på praktisk husarbejde, da I både har opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Desuden er sommerhuset udstyret med en energivenlig varmepumpe.

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset på Nordkrogen 23C ligger på en klitgrund, der er 1.680 kvadratmeter stor, og på grunden venter jer et dejligt udeområde, hvor der både er noget for voksne og børn. I haven står en sandkasse og et gyngestativ klar til børnene, mens de voksne kan søge mod den åbne terrasse.

På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer godt til rette i på en plads i solen. Læn jer tilbage og nyd ferien til lyden af fuglefløjt og børnenes leg i baggrunden. Når det bliver tid til at lave aftensmad, kan I tilberede en lækker middag på gasgrillen på terrassen.

Oplevelser for hele familien i hyggelige Blåvand

På jeres ferie i sommerhuset på Nordkrogen 23C venter jer mange skønne oplevelser for hele familien i Blåvand. I Blåvand kan I blandt andet besøge Vesterhavet, der ligger 2 kilometer fra jeres ferieadresse. Ved Vesterhavet kan I gå ture langs de smukke sandstrande, bade i havet eller bygge store, flotte sandslotte.

I kan også tage en tur til det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk fyr. Her kan I gå op ad fyrets 170 trappetrin, og fra toppen venter jer en skøn udsigt over området og havet.

Når I skal købe ind i løbet af jeres ferie, er der forskellige supermarkeder og specialbutikker i Blåvand, som I kan klare ferieindkøbene hos. Jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 900 meter fra feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60426

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtes Ferienhaus! Sehr gepflegt und modern, vor allem die Technik im Haus ist sehr neu und zeitgemäß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus ist Ideal für 2 Parteien, da klare Abgrenzung der Wohnbereiche. Idealer Weise perfekt für 6 Personen.
Die Schlafzimmer sind sehr schön und groß. Es gibt überall genug Möglichkeiten etwas hinzuhängen. Stauraum ist genügend vorhanden. Es gibt im Außenbereich 3 Möglichkeiten die Terrasse zu nutzen.
Jeweils mit Stühlen und Tischen. Auch wenn wir es aufgrund des Wetters nicht nutzen konnten, waren Gasgrill und Kohlegrill vorhanden. Die Einrichtung im Haus ist geschmackvoll und wohnlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Man merkt sofort, dass das Haus vom Eigentümer selbst viel genutzt wird. Es ist alles vollständig vorhanden, das Haus ist sehr gepflegt, sorgfältig geplant, solide gebaut und sehr durchdacht (z.B. zentrale Staubsaugeranlage, Weber Gas-Grill, usw.).



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 1.680
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...