Skønt sommerhus med pool, spa og sauna – 100 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Horns Rev 37, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60397
10 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 14
Swimmingpool
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Kun 100 meter fra stranden og det brusende Vesterhav ligger dette skønne sommerhus på Horns Rev 37 i Blåvand. Sommerhuset rummer plads til op til 10 personer, og derfor udgør det et ideelt feriemål for flere familier, der vil på ferie sammen. Der er både sjov og afslapning på programmet i feriehuset, da her både er pool, spa og sauna. I feriehuset er op til 2 hunde også velkomne!

Noget for enhver med pool, spa og sauna

I sommerhuset på Horns Rev 37 er der noget for enhver. Til de glade vandhunde er der en 14 kvadratmeter stor pool, hvor de kan svømme, bade og lege i timevis. Til de af jer, der hellere vil slappe af, er der både en spa og sauna, som I kan sætte jer til rette i og bare nyde livet.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset, der er 220 kvadratmeter stort, kan I samle hele ferieflokken på op til 10 personer til en skøn ferie tæt på stranden og naturen. I stuen kan I samles til hyggelige timer med spil og film, imens sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sin knitren og varme. Desuden har I en varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima.

Sommerhuset er i 2024 udvidet med en ny afdeling med 3 soveværelser, et ekstra badeværelse og en stue. Dermed er der så i alt 5 soveværelser – 3 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens de 2 andre soveværelser er indrettet med enkeltsenge. Desuden er der en ekstra opredning i et af soveværelserne og ekstra 2 sovepladser på hemsen, som børnene helt sikkert vil være vilde med.

Den ekstra tilbygning giver masser af plads til forskellige gøremål, så alle holde ferie på deres måde. Der er desuden også et flot badeværelse i denne del af huset og dermed ialt 3 badeværelser.

Åben terrasse, sandkasse og gyngestativ

Fra sommerhuset kan I træde ud på den åbne terrasse, hvor I kan finde jer godt til rette i havemøbler og liggestole på et godt spot i solen. Mens I slapper af på terrassen, kan I nyde lyden af bølgernes brusen i baggrunden.

Til familiens yngste er der en sandkasse, som de kan bygge flotte sandslotte i, og et gyngestativ, hvor de kan gynge.

Kun 100 meter til stranden

Fra sommerhuset på Horns Rev 37 er der kun 100 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav. Det vil ikke tage jer mange minutter, fra I går fra sommerhuset, til I står på stranden. Her kan I gå lange ture, bade, samle smukke sten og skaller og måske være heldige at finde rav. 

I kan også gå en tur til stranden, efter I har spist aftensmad for at få lidt vind i håret og opleve en helt fantastisk solnedgang.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:220 / 3.504
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...