Lækkert Poolhus 200 meter fra stranden med pool, udespa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 95, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60317
12 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en afslappende ferie i smukke omgivelser og med faciliteterne i orden, så er dette luksus sommerhus perfekt til jer. Sommerhuset, som er beliggende i Blåvand, har plads til 12 personer, og også jeres hund er mere end velkommen. Yderligere er sommerhuset idyllisk indrettet, og I kommer især til at nyde godt af sommerhusets wellness-afdeling, som byder på ekstra velvære i form af både swimmingpool, spa og sauna, og udenfor står jer et lækkert udespa til rådighed. Desuden har I kun 200 meter til stranden, som er et kæmpe plus, hvis I gerne vil have mest muligt ud af feriedagene ved stranden.

Idyllisk sommerhus fuld af gode ferieminder og smuk panoromaudsigt

Her har I et sommerhus, hvor I med det samme kommer til at føle jer hjemme. Sommerhuset rummer en helt fantastisk ferieatmosfære, hvor afslapning og gode ferieminder står højt på programmet.

Køkken og spisestue er i åben forbindelse og udgør på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles omkring fælles madlavning, brætspil eller en god film. Køkkenet er lyst og åbent med god plads til at kokkerere, og i spisestuen kan I nyde hinandens samvær foran den varme brændeovn.
 
På første etage finder I endnu én opholdstue, hvor den smukke udsigt gør rummet helt unikt. Det store vinduesparti sørger både for en fantastisk panoramaudsigt ud over Blåvands natur og ikke mindst et dejligt lysindfald. På første etage finder I også et bordfodboldbord, og det er jo altid sjovt at udfordre hinanden til en omgang bordfodbold.

Yderligere har sommerhuset 2 badeværelser med gulvarme og et gæstetoilet, og de mange badeværelser er derfor ideelt, hvis I er flere familier, som holder ferie sammen.

Wellness-afdeling med swimmingpool, spa og sauna

Poolsommerhuset har en absolut skøn wellness-afdeling, som I frit kan benytte lige så meget, som I har lyst til. Hvis I trænger til at pause fra hverdagens stress og jag, så tør vi næsten med garanti sige, at en tur i spa eller sauna kan hjælpe. Og hvis I ikke har fået nok af at bade i Vesterhavet, så er det virkelig luksus at have sin helt egen swimmingpool – kun til jer. Poolen har også en indbygget svømmetræner, og I kan derfor få sved på panden med en god svømmetræning.   

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra stranden

Dette sommerhus er beliggende på ferieadressen Horns Rev 95, og med denne adresse får I en helt fantastisk beliggenhed. Sommerhuset befinder sig blot 200 meter fra stranden, og hvis I benytter jer af sommerhusets private sti gennem klitterne, så tager det ikke lang tid, før I nærmest har fødderne i sandet.

Desuden har sommerhuset 2 gode terrasser, som begge er afskærmet af klitterne, så I både kan undgå forstyrrelser fra nabohusene samt nyde den smukke, vestjyske natur.  Hertil en udebruser, så I kan skylle jer af efter en tur på stranden, og det super lækre udespa, hvor I kan læne jer tilbage og nyde det varme vand under åben himmel.

Sommerhus med hyggelige terrasser og udsigt til Blåvandshuk Fyr

Feriehuset har 2 hyggelige terrasser. Begge terrasser er selvfølgelig udstyret med diverse havemøbler og liggestole, så I kan få det fulde ud af det gode vejr, og i haven finder I også sandkasse og gyngestativ til de mindste.

Med dette sommerhus har I desuden udsigt til Blåvandshuk Fyr, som blev opført i år 1900. Da Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkt udgør Blåvandshuk Fyr landets vestligst beliggende bygning, og dét er i sig selv en udsigt, I ikke vil gå glip af.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 60317

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Reetdachhaus auf zwei Ebene.
Die Schlafzimmer sind für dänische Verhältnisse ganz normal.Im oberen Wohnzimmer hat man einen schönen Ausblick. Bei guten Wetter kann man sogar das Meer sehen.Im unteren Bereich hat man einen super Esstich mit einer guten Bestuhlung.die Küche ist ausreichend,es ist alles vorhanden.Der Poolbereich ist zwar etwas klein,aber völlig ausreichend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in ruhiger Umgebung.
Zum Strand sind es ca 10 min.
Der Pool hat eine sehr angenehme Temperatur. Er lädt zum Schwimmen ein.
Der wirlpool ist perfekt zum Entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gelegenes Ferienhaus in der Nähe zum Strand und zum Leuchtturm.
Durch ein Wohnzimmer im Obergeschoss und mehrere Badezimmer gut geeignet für zwei familienn.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:228 / 2.570
Renoveret / Byggeår:2018 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (88 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...