Femstjernet feriehus med udespa, udesauna og udebruser i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Grønnevej 17, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60371
10 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Opladning af elbil

Skal I ikke mangle noget på jeres næste ferie, så er dette feriehus på Grønnevej 17 i Blåvand det oplagte sommerhus til jeres næste ferie. Sommerhuset, der er bygget i 2022, har plads til op til 10 personer og 2 hunde – så hvis I skal afsted med mange venner eller andre familier, er det oplagt at vælge dette sommerhus. Det femstjernede feriehus har en god beliggenhed i Blåvand og byder på både udespa, udesauna og udebruser. Har I en el-bil, kan den oplades ved sommerhuset.

Dejligt udeområde med udespa, udesauna og udebruser

Sommerhuset på Grønnevej 17 ligger på en grund, der er 1.500 kvadratmeter stor. På grunden har I et helt fantastisk udeområde, hvor sommerhusets højdepunkter er at finde. Her finder I et wellness-område med udespa, udesauna og udebruser, hvor I kan få slappet fuldstændig af i skønne omgivelser.

I har også havemøbler, liggestole og en grill til rådighed på terrassen, så I kan få mest muligt ud af de solrige feriedage. På de lune ferieaftener kan I samles på terrassen til en lækker grillmiddag – og skulle I mangle de sidste småting til grillen, kan I hurtigt få det købt ved jeres nærmeste indkøbsmulighed, der ligger kun 500 meter væk.

På sommerhusets grund er der også masser af plads til børnene og hundene, der kan løbe rundt og lege i mange timer. Til børnene er der desuden også et gyngestativ i haven, hvor de kan gynge, mens de voksne slapper af på terrassen.

Rummelig indretning med plads til alle – brændeovn og billard

Sommerhuset på Grønnevej 17 er 182 kvadratmeter stort, og her er der god plads til alle 10 feriegæster. Feriehuset er indrettet med 5 gode soveværelser, hvor 3 af soveværelserne er indrettet med dobbeltseng, og de resterende 2 er indrettet med enkeltsenge. Desuden er der 2 badeværelser i sommerhuset, der begge er udstyret med gulvvarme – dermed slipper I både for kø og kolde fødder fra morgenstunden.

I sommerhusets alrum kan I samles til hyggelige feriestunder med gode film, sjove spil og madlavning. Når I har lavet mad i køkkenet, skal I ikke bekymre jer om opvasken, for den klarer opvaskemaskinen selvfølgelig. I alrummet sørger brændeovnen for at skrue helt op for feriestemningen med sin varme og knitrende flammer.

Der er også mulighed for sjove og hyggelige stunder omkring sommerhusets billardbord. I kan blandt andet arrangere en aften, hvor I afholder en turnering for at finde feriens billardmester – husk masser af kolde drikkevarer og snacks for at fuldende aftenen.

Skøn beliggenhed i Blåvand

Når I har ferieadresse på Grønnevej 17, kommer I til at bo på en skøn beliggenhed i Blåvand. Herfra har I hverken langt til centrum af Blåvand, indkøbsmuligheder eller stranden. I har faktisk kun 750 meter til de smukke sandstrande, der indbyder til lange gåture, og det brusende Vesterhav, der inviterer til friske dukkerter om sommeren.

I Blåvand har I mulighed for at købe ind i byens supermarkeder og specialbutikker. I kan også selv slippe for at lave mad og i stedet tage ud at spise hos byens hyggelige spisesteder.

Blåvand byder også på gode ferieoplever for hele familien. I kan blandt andet besøge det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr, eller I kan tage en tur til Blåvand Zoo. Der er mange gode muligheder i Blåvand.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:182 / 1.500
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...