Moderne feriehus med udespa, sauna, billard og fitnessrum

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 21A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60372
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på jagt efter et luksuriøst feriehus i et attraktivt område, er feriehuset på Søren Gades Mark 21A lige noget for jer. Den eksklusive indretning byder på ferie med alt, hvad feriehjertet måtte begære. Feriehuset byder på fede highlights som bl.a. udespa, sauna, dampkabine, fitnessrum, billard og vinkøler – kunne det blive bedre? Her er der lagt op til en helt fantastisk ferie for op til 8 personer tæt på Vesterhavet.

Moderne indretning med nordisk præg

I sommerhuset vil I møde en moderne indretning med et nordisk præg, som straks vil give jer en hjemlig stemning. Her er træpaneler og mursten med til at skabe en unik indretning, og de kvalitetsbevidste møbler tilfører feriehuset en hyggelig atmosfære.

Det 186 kvadratmeter store sommerhus har rigelig plads til 8 personer. De 4 soveværelser er alle indrettede med dobbeltseng, og med 2 badeværelser er der ingen kø om morgenen.

Sommerhusets kerne er det store flotte alrum, der forbinder køkken, stue og spiseplads. Alrummet vil uden tvivl blive et af de rum, hvor I kommer til at tilbringe mange hyggelige timer sammen med madlavning, spisning, spil og film. I køkkenet har I både en vinkøler, så I altid kan få et glas kold vin, samt en opvaskemaskine, så I slipper for at bruge en masse tid på opvask.

I alrummet er der en brændeovn, som I kan tænde op i for ekstra varme og hyggelig stemning. Ellers sørger sommerhusets varmepumpe for, at I altid har gode temperaturer. Hele sommerhuset er udstyret med gulvvarme, så I altid har lune fødder i vinterhalvåret.

Masser af aktiviteter med billard og fitnessrum – afslapning og wellness for krop og sjæl

Når I holder ferie på Søren Gades Mark 21A i Blåvand, er der masser af aktiviteter, I kan give jer i kast med. I alrummet står billardbordet klar til, at I kan spille billard i mange timer – og måske endda afholder en lille turnering?

Desuden er der et fitnessrum i sommerhuset, så I kan holde jer i form på ferien. Her har I både mulighed for at træne på løbebåndet, motionscyklen, crosstraineren, romaskinen og med vægtene.

Efter en god træning i fitnessrummet er det på sin plads med en dejlig, afslappende stund, hvor I kan få kroppen helt ned i gear igen. Når I trænger til ekstra afslapning på ferien, er der mulighed for det på terrassen, hvor der står en lækker udespa klar til jer. Ellers kan I også søge mod det ene af sommerhusets badeværelser, hvor der både er en sauna og en dampkabine, I kan sætte jer ind i.

Stor, lækker træterrasse – med udespa under åben himmel

Udendørs har I en stor, lækker træterrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Foruden udespaen, der er at finde på terrassen, står der også havemøbler, liggestole og en grill klar, så I har alt til en dejlig feriedag i den friske luft.

Blot 1,6 km fra feriehusets adresse venter Vesterhavets brusende bølger på jer. I Blåvand centrum venter masser af skønne ferieoplevelser for hele familien. Her er der butikker for enhver smag, og mange gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60372

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach ein super Haus mit ordentlichen Aktivitätsmöglicbkeiten und sehr komfortabel.

Bestes Haus was wir bis jetzt hatten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Ferienhaus in ruhiger Lage mit besonderem Spabereich.

Eventuell ein paar Anpflanzungen zum Nachbathaus

DE
D.
sagde , Giesen

Das Ferienhaus ist einfach wunderschön. Die Einrichtung ist sehr hochwertig und die Extras ermöglichen einen angenehmen Aufenthalt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:186 / 1.687
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Dampkabine, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...