Dejligt sommerhus i Blåvand med sauna og spa på ugeneret grund

4
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 74A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60319
8 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Hedetoftvej 74A i Blåvand byder velkommen til 8 personer og naturligvis jeres hunde. I vil blive mødt af masser af feriestemning og hyggelig indretning. Afslapning er der sørget for, da I kan smutte en tur i jeres helt eget spabad og sauna.

Skønt indrettet sommerhus med sauna og spa

Sommerhuset er lyst og indbydende, hvilket er de perfekte rammer for en god ferie. Hele familien kan samles i det store køkken alrum, som er i åben forbindelse med stuen. Her sørger en økonomisk varmepumpe for en behagelig temperatur. Hvis der skal skrues op for hyggen, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen fra flammerne.

Ingen er i tvivl om at ferie er lig med afslapning! I sommerhusets ’wellness-afdeling’ får I rig mulighed for at læne jer tilbage og komme helt ned i gear. Her er nemlig både et boblende spabad og en varm sauna, der står klar til at tage hånd om afslapningen.

Feriehus i private omgivelser med plads til leg og sjov

Feriehuset er placeret på en 2.450 kvadratmeter stor grund, som er omkranset af træer, der giver jer privatliv på jeres ferie. Der er masser af plads på grunden til at brænde krudt af, og de yngste gæster kan både gynge og bygge flotte sandslotte i sandkassen.

Sommerhusets terrasse vender mod syd, så I har rig mulighed for sol hele dagen. I skal bare smide benene op på en af liggestolene og læse en god bog – det er da ferie! Hen over aftenen kan I med fordel tilberede et godt aftenmåltid på feriehusets grill, der kan nydes i den flotte solnedgang.

Ferie i Blåvand tæt på smukke naturoplevelser

Med ferieadresse på Hedetoftvej 74A i Blåvand er I altid tæt på smukke naturoplevelser. I kan finde mange flotte vandreruter, som er perfekte til en gåtur med hunden, eller I kan tage en tur til det flotte Vesterhav. Her kan man nemt snuppe en dukkert på en varm sommerdag.

Blåvand byder på et væld af handlemuligheder. Her vil I møde supermarkeder og specialforretninger, hvor ferieindkøbende kan foretages. Derudover vil I finde flere gode caféer og restauranter, hvis I vil slippe for madlavningen på jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60319

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes Ferienhaus mit genügend Platz sehr Sauber sehr freundlicher Service.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles in Küche Wohnzimmer Badezimmer und in den einzelnen Zimmern was man auch zu Hause hat ,man braucht nur essen mitzubringen und keine Extras

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus ist top Einrichtung des Hauses top.Es fehlte an nichts.Aber eine Terassenüberdachung wäre sinnvoll.Wir waren voll zufrieden

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 2.450
Renoveret / Byggeår:2017 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (73 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...